IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Кличко вече е необвързана

12 юли 2022 17 40

Гаджето на Хейдън Пенетиър се изнесъл от дома й

БГНЕС

БГНЕС

Хейдън Пенетиър, която има дете от Владимир Кличко, вече е необвързана. Брайън Хикърсън, с който тя участва в сбиване и се събира и разделя няколко пъти, се е изнесъл от дома й в Лос Анджелис. 33-годишният мъж е уловен от папараци как товари багажа в автомобила си. 

Преди няколко дни актрисата призна, че е имала доста проблемна връзка с мъжа, който обвини в домашно насилие. И разкри, че двамата вече са разделени, като този път е завинаги. 

Хикърсън, който е на изпитателен срок във връзка със серия от инциденти, включващи Хейдън, е потвърдил пред фотограф, че двамата са останали приятели. 

На въпрос дали мъжът е участвал в побоя пред заведение през март, той обяснява, че иска да забрави за този момент и след инцидента е получил специализирана помощ и започнал лечение. 

Бившата на Кличко простила на насилника 

Много от феновете на звездата бяха шокирани, след като видяха отново блондинката заедно с мъжа, който тя обвини, че я биел системно. Наскоро, в интервю за „Good Morning America“ и списание People, тя разкри, че вече е простила на насилника и се опитва да живее по-спокоен живот. 

Пенетиър посочва, че връзката й с Хикърсън е белязала „много мрачен и сложен период в нейния живот“: 

„Много жени преминават през това, през което преминах аз, и искам хората да знаят, че е добре да поискат помощ“. 

По думите на актрисата, Брайън вече си е взел поука и прави крачки към това да се лекува. А тя и неговите близки, вече са му простили. 

„Да се поправи е наистина важно нещо, което се научава по време на лечението. И дава много вътрешен мир“, обяснява Хейдън.

Блондинката призна, че когато се срещала с Хикърсън, употребявала алкохол и различни опиати. 

„Исках да купонясвам, исках да направя всичко, което не трябваше да правя“, обяснява тя. И продължава, че в един момент загърбила актьорството заради вредните си навици и загубила доверие в себе си. 

Мъжът, с който доскоро Хейдън живяла, бе обвинен в домашно насилие през май 2019 г. Тогава тя получи ограничителна заповед. Но малко по-късно отново се върна при него. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари