IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Кличко разказа за живота без дъщеря им

10 юли 2022 18 00

Хейдън Пенетиър призна за проблеми с наркотиците и алкохола

БГНЕС

БГНЕС

Хейдън Пенетиър – бившата на Владимир Кличко, разказа за живота си далеч от тяхната дъщеря. В откровено интервю за списание People, актрисата сподели за връзката си с момиченцето от разстояние. И призна за демоните, които я преследвали години наред.

„Това беше най-трудното нещо, което можех да направя. Но най-доброто нещо за дъщеря ми беше да се уверя, че е добре, да се грижа за себе си и да съм сигурна, че мога да бъда добра майка за нея. А понякога това означава да се откажа“. Това сподели през сълзи русокоската, говорейки за решението да отстъпи попечителството над малката Кая на украинеца.

По думите на Хейдън, нейният избор да остави дъщеря си на Кличко не бил лесен. Но все пак го направила, за да се справи със своите зависимости и да бъде по-добра майка в очите на детето.

Момиченцето на актрисата и Кличко е извън Украйна

Владимир и

БГНЕС

„Тя има красив живот“, споделя Пенетиър. Заради продължаващата война, детето е изведено от родината на неговия баща, където бива изпратено още през 2018 г. Неговата майка обаче не желае да каже къде се намира в момента то.

Днес Хейдън често разговаря със 7-годишната Кая чрез видео връзка по интернет. „Току-що бях с нея. Тя е просто невероятно дете. Тя е умна и забавна и по някаква причина тя все още ме обича“, разказва още звездата, намеквайки, че бащата на нейното дете се опитва да не прекъсва връзката между двете.

Описвайки своята наследничка, Пенетиър посочва, че тя има много положителни качества. „О, Боже мой, това дете излезе от мен... Но тя е по-умна от мен. И ще бъде по-висока от мен!“, добавя тя.

Бившата на Кличко набира средства за Украйна

Още през март Хейдън Пенетиър създаде благотворителната организация Hoplon International и обещава, че всяко събрано пени от нея ще отиде за фронтовата линия на украинския народ.

„Това, с което тя се справя и през което всички ние преминаваме в момента по отношение на Украйна, е наистина много трудно“, казва още тя пред изданието по повод войната в страната на Владимир Кличко.

Актрисата сподели, че момиченцето осъзнава какво се случва в Украйна и дори я попитало: „Защо Путин прави това?“, което доста я разчувствало.

„Тя е щастливо дете, отворено към огромен свят... И тя има повече любов от всеки друг, когото някога съм срещала“, разкрива още тя.

Хейдън Пенетиър призна за проблеми с наркотиците и алкохола

След дългогодишна пауза от актьорството, Хейдън разказа, че днес отново е на снимачната площадка – на продукцията „Писък“.

По-рано блондинката искрено сподели, че се е борила с пристрастяването си към опиоиди и алкохол, при това дълги години. И именно нейната зависимост я накарала да остави детето на Кличко.

Проблемите на звездата започнали още на 15, а през 2014, малко след като родила, те излезли извън контрол. Тогава тя се сблъскала и с депресията след появата на момиченцето и била много зле.

По думите на Пенетиър, тя не употребявала алкохол, докато износвала дъщеря си. Но след като родила, прибегнала до чашката и опиатите отново. И дори влязла в болница, за да се лекува.

„С напредването на възрастта наркотиците и алкохолът се превърнаха в нещо, без което почти не можех да живея. Получавах треперене, когато се събудех и можех да функционирам само с отпиване на няколко глътки“, обяснява Хейдън, която можела да развие чернодробна недостатъчност заради пиенето.

Днес звездата се стреми да започне нова страница от живота си и да се завърне в киното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари