IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Владимир Кличко: Дъщеря ни е в безопасност

1 март 2022 14 50

Хейдън Пенетиър изтъкна, че детето не е с баща си

БГНЕС

БГНЕС

Бившата на Владимир Кличко – Хейдън Пенетиър, изрази подкрепата си за украинския народ в социалните мрежи. Младата актриса, която има дъщеря от известния световен шампион по бокс, сподели стара тяхна снимка и изтъкна, че детето ѝ е в безопасност.

„Лично станах свидетел на силата на украинския народ, който се бори толкова упорито за своята независимост и продължи страстно да защитава страната си през годините. Това, което прави Путин, е абсолютен позор!“, написа тя в Instagram.

Звездата, която излизаше с Кличко между 2009 и 2018 г., като през този период двамата се разделяха и събираха няколко пъти, обяснява, че ще се моли за Украйна.

С публикацията си Хейдън предизвика множество коментари и въпроси какво се случва с момиченцето ѝ и дали то е с баща си в Украйна.

„Тя е в безопасност и не е в Украйна“. Така тя отговори на въпрос на Per E! дали детето е при неговия известен татко, с което живее през по-голяма част от годината.

„Този ужасяващ момент в историята изпраща ужасяващо послание: посланието, че в днешно време, през 2022 г., е ОК да се нарушават правата на свободните хора и да се позволява на автократи като Путин да вземат каквото си поискат“, обяснява още Хейдън за положението в родната страна на Владимир Кличко.

Младата актриса не уточнява къде се намира 7-годишната ѝ дъщеричка Кая Евдокия, най-вероятно поради съображения за сигурност.

Владимир и

БГНЕС

Владимир Кличко с емоционално послание в Twitter

„Ще се защитаваме с всички сили и ще се борим за свобода и демокрация“. Това заяви боксьорът, който е брат на кмета на Киев Виталий Кличко.

„Обръщам се към целия свят да спре тази война, която започна Русия. Цивилни умират, улучени от ракети, и това се случва в сърцето на Европа. Няма време за губене, защото това ще доведе до хуманитарна катастрофа. Трябва да действаме сега, за да спрем руската агресия. С всичко, което можем. Сега! След час или утре ще бъде късно. Моля ви, действайте сега! Не чакайте! Спрете тази война!“, каза той след като по-рано обяви, че с брат му ще защитава страната си.

Хейдън, която е с 8 години по-малка от Владимир, излизаше с колегата си Майло Вентимиля след раздялата си с украинеца. После пък започна връзка с Брайън Хикерсън, която завърши с ограничителна заповед – заради няколко случая на домашно насилие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

6060 ( преди 2 години )
А нашите деца дали ще са в безопасност с това продажно правителство
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар