IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly и дъщеря му Каси като Джей Зи и Бионсе

12 юли 2022 18 00

Двамата изпълниха хита Crazy in Love

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На сцената и на червения килим Machine Gun Kelly е известен със своята ексцентричност и провокативно поведение. Това е човекът, който не се притеснява да се появи с розова коса и дълъг маникюр, да счупи стъклена бутилка в главата си и да пролължи изпълнение, въпреки кръвта, която се счита по лицето му. Но зад кулисите всъщност има и друга версия на Machine Gun Kelly, наречена Колсън Бейкър, която фокусира вниманието си върху важните неща, а най-големият приоритет е дъщеря му

32-годишният рапър доказа, че музикалният талант се предава по наследство, показвайки на целия свят певческите възможности на дъщеря си. Бейкър публикува видео в социалните мрежи, на което пее заедно с 13-годишната Каси Бейкър. Двамата са избрали хита Crazy in Love на Джей Зи и Бионсе и се справят доста добре с тежката задача. 

В краткия клип Каси рапира на частта, в която пее Джей Зи, докато баща й я окуражава отстрани и пее заедно с нея. Семейното дуо е застанало на стълби пред неизвестна къща, показвайки възможностите си, а две жени покрай тях танцуват и се забавляват. Те също се включиха в окуражаването на Каси, като пееха и танцуваха по време на нейното изпълнение. 

"Родителство", написа Колсън под публикацията. Видеото веднага привлече вниманието на феновете, като всички те поздравиха Каси за таланта и Machine Gun Kelly за начина, по който насърчава дъщеря си. Освен почитателите на рапъра, част от неговите приятели от музикалната индустрия също се включиха в поздравите към семейството. "Легендите правят легенди", пише изпълнителят Bun B.

Това не е първият път, в който Колсън показва лични моменти с дъщеря си пред целия свят. Миналия месец той пусна документалния си филм "Живот в розово", където даде на феновете екслузивен достъп до личния си живот, включително специалната си връзка с Каси. В един момент от историята, момичето дори обяснява, че, въпреки че баща й е спрял наркотиците, той се е пристрастил към други неща, които му осигуряват подобни емоции. "Той е пристрастен към свиването на цигари и към работата. Постоянно работи", казва тя. 

Миналия ноември Бейкър каза пред Кели Кларксън, че много цени мнението на дъщеря си, като дори го поставя пред своето собствено. "Тя има последната дума относно каква песен да направя и какъв да ми бъде следващият ход", признава рапърът. Допълва, че Каси не се притеснява да го критикува и често му споделя кога проектите му имат нужда от подобрение. 

"Живот в розово" може да се гледа в Disney+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари