IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Кенън: Марая Кери е истинската ми любов

15 юли 2022 08 40

Той описа връзката си с изпълнителката като приказка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ник Кенън казва, че бившата му съпруга Марая Кери винаги ще си остане неговата любима!

В епизод от подкаста The Hottie Talk Show, 41-годишния комик разкри, че все още държи вратата отворена към възможността отново да се събере с 53-годишната изпълнителка. „Може би, защото съм голям романтик. Вярвам в любовта и в нейната сила. Не вярвам във времето. Никога няма да имам любов като тази с Марая“, откровен е Кенън.

Комикът описва връзката си с Кери като „приказка“, която обаче може да бъде провалена, ако се прибърза с решението за събиране. По думите му, би предпочел да остави нещата такива, каквито са в момента, отколкото да развали прекрасните моменти, които е създал в миналото с бившата си съпруга. „Но ако имах възможността да бъде отново както преди, веднага се връщам“, категоричен е Ник.

Кенън и Кери остават женени от 2008 до 2016 година. Двамата имат и 11-годишни близнаци Монро и Марокан. След раздялата си, двамата продължават напред, като вече имат нови връзки. Комикът дори започва да гради футболен отбор, като има 5-годишен син Голдън и 18-годишен син Поуърфул с Британи Бел. Миналия юни той стана баща още веднъж, като на бял свят се появиха близнаците Зион и Зилион. На следващия месец се роди и синът му Зен, който обаче почина през декември заради мозъчен тумор.

Междувременно Марая Кери от шест години е във връзка с Брайън Танака, като Кенън е категоричен, че няма да разваля щастието на изпълнителката. „Човекът до нея е страхотен и се държи прекрасно с децата ми. Правим си семейни събирания и това наистина ми харесва. Но това е моята мечтана любов. Марая е човекът, когото винаги ще обичам“, казва комикът.

Миналия месец Ник разкри, че не се е отказал напълно от идеята за моногамна връзка, въпреки че има богата история от изневери. „Аз съм безкраен романтик и все пак харесвам смисъла на моногамията. Провалил съм се многократно във връзките си, но Господ не е приключил с мен. Ще разбера как да бъда по-добър“, казва той.

Когато беше попитан кой ще е факторът, който ще го накара най-накрая да се застои на едно място, Кенън отговаря, че трябва да намери човек, който го разбира и винаги ще бъде до него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари