IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел с документален филм за кариерата си и тежестта на славата

18 юли 2022 08 40

Според източник, това ще бъде нещо, което трябва да се гледа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните две години Адел е една от централните теми в развлекателния свят. Тя привлече вниманието с невероятното си отслабване, след което се завърна на музикалната сцена с албума си „30“, а сега започва постепенно да организира концерти, които потенциално могат да се превърнат в световно турне.

Изпълнителката обаче не смята да спира дотук. Според множество източници на Острова, тя вече работи по свой документален филм, в който ще разказва за кариерата, личния си живот и колко тежка е славата. За момента проектът остава безименен, както и не се знае кога ще бъде пуснат на екран, но Адел вече се е свързала с няколко продуценти, с които обсъжда детайлите.

„Това ще е задължително за гледане. Въпреки че всеки знае името ѝ, Адел все още е мистериозна личност за света. Животът ѝ сега, в сравнение с времето, когато пусна дебютния си албум, е напълно различен“, казва източник пред The Sun. Той допълва, че това е начин певицата да се реваншира за отменените в последния момент концерти в Лас Вегас.

По-рано през месеца Адел успя да събере публика от над 65 000 души в Хайд Парк в Лондон, но все още не е оповестила нови дати за концертите си в Невада. Тя отмени участието си в Caesars Palace само 24 часа преди началото им през януари. Причината, която посочи, беше, че не се чувства готова да даде 100% от себе си.

По време на концертите си в Хайд Парк, певицата заяви, че отмяната е била ужасяваща за нея, но е знаела, че взима правилното решение. Тя допълни, че се чувства ужасно, защото е подвела много хора, които са я подкрепяли през цялата ѝ кариера. „Но приемам пеенето за много сериозно и последното нещо, което искам, е да разочаровам хората, но трябваше да взема това решение. Беше правилната постъпка“, каза тя на насъбралата се публика.

Звездата обеща, че концертите в Лас Вегас все пак ще се състоят тази година, но все още няма обявени дати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари