IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Еминем стартира свой подкаст

20 юли 2022 10 50

Той ще носи името Just a Little Shady

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Еминем е готова да бъде малко по-откровена с феновете си.

Преди няколко дни 26-годишната Хейли Джейд Скот сподели в социалните мрежи, че ще стартира свой подкаст, който ще носи името Just a Little Shady. Името със сигурност ще накара феновете на Еминем да се усмихнат, защото той има хит с подобно заглавие The Real Slim Shady, излязъл през далечната 2000 година. В Instagram Хейли сподели снимка, на която седи на бял фотьойл, носи дънки и тениска, а пред нея е поставен професионален микрофон. На стената зад нея пише „Just a Little Shady“ с бели светещи букви.

„Подкастът Just a little Shady е готов за пускане. Проектът се разработва от дълго време и съм развълнувана да пусна първия епизод!“, написа Хейли под снимката. Тя насърчи своите 2,8 милиона последователи да се абонират за канала на подкаста в YouTube, за да получат достъп до ексклузивното съдържание и да разберат какви теми ще бъдат обсъждани. Освен Хейли, водеща на подкаста ще бъде и дама, която се подвизава с името Britednie в социалните мрежи.

Страницата на подкаста в Instagram обещава, че водещите ще бъдат малко по-остри, дискутирайки личния си живот и поп културата.

Миналия месец Хейли е подала молба за патент върху името Just a Little Shady, като ще създаде и шапки, тениски и якета, които да продава. В добавка към това, тя е започнала и процес по патентоване на името Hailie Jade LLC, под което ще предлага немедицински дерматологични продукти и дрехи.

През февруари Хейли се появи в СоФи Стейдиъм в Калифорния, за да подкрепи известния си баща. Той беше част от звездното шоу на полувремето, което събра Д-р Дре, Снуп Дог, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар. Еминем изпълни хита си Lose Yourself, който печели и награда „Оскар“ за най-добра песен през 2002 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари