IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Еминем с планове за модна линия

15 юли 2022 09 00

Хейли Матърс ще предлага и козметика

IStockphoto

IStockphoto

Хейли Скот Матърс – дъщерята на Еминем, крои планове за работа в модната индустрия. Вместо да се снима като модел, тя има за цел създаване на своя модна линия. Освен това смята да предлага и козметика.

26-годишната красавица, която често вдъхновява последователите си със своята визия, обяви, че ще е домакин на подкаста Just a Little Shady. И миналия месец е подала документи за търговска марка.

Според информация на Page Six, Хейли смята да продава както дрехи, така и „немедицински препарати за грижа за кожата“. Според данните до момента, към нейната линия ще има шапки, ризи и якета.

Наскоро Матърс сподели снимка с микрофон, разкривайки подробности за своя подкаст.

„По този проект се работи от известно време и съм толкова развълнувана за пускането на първия епизод!“, написа тя. И уточни, че в него ще говори за живота си, но и за някои интересни теми като например поп културата.

Дъщерята на Еминем се развива като инфлуенсър

Преди години Хейли просто споделяше свои снимки в Instagram, но отскоро се изявява като инфлуенсър. И вече разполага с 2,7 милиона последователи в социалната мрежа. Има и близо милион фенове в TikTok, където споделя по-интересни видеа.

За някои създаването на подкаст е изненада, тъй като младата жена не обича да споделя много за личния си свят в Instagram.

Междувременно някои си спомниха, че известният татко на Матърс също има опит в модната индустрия. През 2000 г. той създаде марката Shady Ltd. и предлагаше тениски, но днес вече този негов бизнес не съществува.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари