IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цялото семейство Сандлър в общ филм

26 юли 2022 10 50

Той ще разказва за ритуала бат мицва

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Адам Сандлър, Джаки Сандлър и дъщерите им ще участват във филм на тема бат мицва, който ще бъде излъчен по Netflix.

Стрийминг платформата и продуцентската компания на Сандлър ще адаптират романа „Не си поканен на моята бат мицва“ на Фиона Розенблум, излязъл през 2005 година. Според Variety, 55-годишният Адам ще участва в проекта заедно с 47-годишната си съпруга Джаки и двете им дъщери13-годишната Съни и 16-годишната Сейди. Освен това, семейството ще продуцира продукцията чрез компанията си Happy Madison.

Адам Сандлър

Адам Сандлър и съпругата му Джаки. Снимка: Getty Images

Идина Мензел, която участва заедно със Сандлър в Uncut Gems от 2019 година, също ще се появи във филма, както и Сара Шърман и Луиз Гузман, който пък работи с Адам по Punch-Drunk Love от 2002 година.

„Плановете за бат мицва на едно момиче се разплитат комедийно и заплашват да съсипят едно от най-важните събития в младежкия му живот“, гласи официалния синопсис на Netflix за филма. Историята ще се развива в наши дни, въпреки че романът разказва за началото на 2000-те години. Според Variety, „Не си поканен на моята бат мицва“ вече е започната продукция, като Сами Коен ще бъде режисьор, а сценарист ще е Алисън Пек.

Филмът е поредният проект от партньорството между Netflix и компанията на Сандлър. През 2020 година двете страни удължиха срока на първоначалната си сделка от 2014 година, като в нея включиха и създаването на още четири филма. Досега проектите, излезли от сътрудничеството са Hustle, The Ridiculous Six, Hubie Halloween и специалното комедийно шоу на Сандлър Fresh.

Адам Сандлър

Адам Сандлър и Джаки. Снимка: БГНЕС

Актьорският състав на „Не си поканен на моята бат мицва“ включва още Идо Мосери, Саманта Лорейн, Дилън Хофман, Дийн Скот Васкес, Мия Чех, Дилън Даш, Мили Торп, Зара Кутемперор и Айвъри Бейкър. От Netflix все още не са обявили кой в коя роля от романа ще влезе.

Семейството на Сандлър наскоро организираха парти по случай бат мицва на дъщеря си Съни. На него присъстваха Дженифър Анистън и Тейлър Лаутнър, с които Адам работи по „Мистериозно убийство“ и „Жена назаем“ (Анистън) и „Дърти хлапета 2“ и „Абсурдната шестица“ (Лаутнър). Във видео, споделено в TikTok, се вижда как тримата актьори позират с голяма опаковка за бонбони.

@lilah.newkirk

bat mitzvahs >>

♬ Day n Nite Crookers Remix - RHEGAN777

На партито е имало специални изпълнения от Чарли Пут и Холзи, а снимки от повода бяха споделени от Виктор Бойс, който е баща на покойния актьор Камерън Бойс.

През юни 27-годишната Холзи сподели, че партито е било най-лудата бат мицва, на която е присъствала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари