IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън на парти с Адам Сандлър

12 май 2022 17 50

Актрисата обожава своя колега

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Анистън бе специален гост на парти на Адам Сандлър. Актрисата е забелязана със зашеметяваща черна рокля. А поводът за събирането на двамата не е рожденият ден на комика, а Бат мицва на неговата дъщеря – Съни.

За да покаже колко държи на своя колега, с който са в близки отношения, бившата на Брад Пит е приела поканата за събирането след традиционната еврейска церемония на момичето, което става на 13. С нея са отбелязали пълнолетието ѝ.

Дженифър Анистън е заснета да влиза в известно заведение в Лос Анджелис. Именно там Адам Сандлър и неговата съпруга почерпили за порастването на своята щерка.

@lilah.newkirk

bat mitzvahs >>

♬ Day n Nite Crookers Remix - RHEGAN777

Във видео, споделено в TikTok преди дни, се вижда как Съни Сандлър и нейните съученици празнуват. А сред гостите е и 53-годишната звезда от „Приятели“, която е заснета на маса, а до нея има подаръче. Със същото позират както Адам, така и младежите, които споделят, че е било супер да общува с двамата актьори.

Дженифър Анистън и Адам Сандлър – двойка на екран

Още през февруари тази година актрисата привлече вниманието на феновете, пускайки снимка със своя колега. Двамата бяха в обща прегръдка на плажа. Не след дълго стана ясно, че снимат продължението на комедията „Мистериозно убийство“.

Във филма звездите играят двойка. Същата тази бе замесена в разследване на убийство през 2011 г., когато излезе първата част на продукцията. Филмът на Netflix беше гледан от над 30 милиона души само за три дни, което си е постижение.

Продължението на Murder Mystery, както е оригиналното заглавие, вече е заснето. По-голяма част от сцените са от Хаваи, където видяхме двамата колеги.

Предстои да бъде насрочена дата за премиерата, на която със сигурност ще видим дженифър Анистън и Адам Сандлър в пълния си блясък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )