IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън се събра с Адам Сандлър

10 февруари 2022 09 00

Двамата се снимаха на плажа – за радост на феновете

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Анистън на плаж с Адам Сандлър?! Актрисата сподели, че се е събрала със своя колега, но да не си помислите, че е в онзи смисъл. Става дума за техния общ проект, заради който двамата отново са на снимачната площадка. А феновете им са повече от доволни да ги видят!

„Отново на работа с моя приятел“, написа актрисата и отбеляза Адам Сандлър в социалните мрежи. На снимката, споделена от нея, той я прегръща, направил странна физиономия, най-вероятно към фотографа насреща им.

С поста си звездата от култовия сериал „Приятели“ разкри, че с колегата си снимат втора част на комедията „Мистериозно убийство“.

Дженифър Гарнър – бившата жена на Бен Афлек, бе една от първите звезди от Холивуд, които поздравиха дуото. „Най-добрата новина! X“, написа тя. Последва я Джоди Търнър-Смит, която не скри, че Джен и Адам са ѝ любимци.

Над 470 хиляди последователи на Анистън са харесали нейната публикация, като сред тях има и много българи. По-голяма част от тях споделят, че нямат търпение да видят премеждията на Ник и Одри Шпиц.

Murder Mystery е американска продукция, която направи своя дебют в платформата Netflix през юни 2019 г. Режисиран от Кайл Нюачек, филмът разказва за семейна двойка, замесена в разследване на убийство – на яхтата на милиардер. Освен Дженифър Анистън и Адам Сандлър, в него участват имена като Люк Евънс, Чарлийз Терон и други.

По данни на списание People, продължението ще бъде „поредното международно приключение, пълно с интриги и лудории“. И като познаваме ролите на Сандлър, той няма как да изпадне в комични и заплетени ситуации. Тепърва предстои да разберем в какво ще се забъркат полицаят Ник и съпругата му Одри.

Двамата актьори, които са съпрузи на екран, са заснели голяма част от сцените миналия месец, като основната им локация е била Хаваи. И докато тя е в топформа (поне на снимката), той няма как да скрие, че е качил някое и друго килце по време на пандемията.

Just Go With It е името на другата комедия, в която Джен и Адам се снимат по-рано, през 2011 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари