IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Една година любов – Дженифър Анистън и лорд Честърфийлд

15 октомври 2021 10 40

Актрисата обожава пухкавото си бебче

БГНЕС

Една година чиста любов празнува Дженифър Анистън. Ако си мислите, че актрисата има нова изгора, която крие толкова дълго време, бързаме да уточним, че става дума за домашния ѝ любимец. Актрисата сподели, че са изминали 12 месеца от осиновяването на кучето, което промени живота ѝ.

„Една година с моя симпатичен, хапещ, ще го нарека… приказлив (лае във въздуха), пухкав и вече не толкова малък лорд Честърфийлд“, написа 52-годишната звезда от сериала „Приятели“.

Анистън сподели серия от снимки с животното, което нарича с галеното „бебче“.

Много от колегите на актрисата я поздравиха и отбелязаха, че кучето е много сладко.

В средата на октомври миналата година, Анистън се похвали, че е осиновила бездомно куче, спасено от организацията The Wagmor Pet Hotel and Spa. Тогава тя призна, че животното веднага ѝ е откраднало сърцето.

Откакто има нов член на семейството, Дженифър често споделя негови снимки в Instagram. Така например там може да видим как кученцето спи сладко сладко, при това с кокал в уста.

Честърфийлд не е първото четириного в дома на звездата. Тя има питбул на име Софи и шнауцер, който е кръстила Клайд. Именно с него, тя агитира американците да гласуват за президент на САЩ преди няколко месеца.

През 2015 г. Анистън обяснява в интервю пред Allure, че въпреки това, че не е родила дете, тя изпитва майчински чувства и може да бъде много грижовна – към кучетата, приятелите и децата на близките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари