IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс сервира кафе в „Central Perk“

5 октомври 2021 17 40

Звездата снима филм в студиото на „Приятели“, където зарадва фенове

БГНЕС

Кортни Кокс не спира да ни изненадва. След като преди време ни разведе из Warner Bros. Studio, днес тя отново не си почива между отделните сцени на новия ѝ филм. Причината е, че сервира кафе в емблематичното място „Central Perk“.

Звездата от „Приятели“ работи в същото студио, където бе заснет любимият на мнозина сериал с нейно участие. И благодарение на това може да ни покаже декора на кафето, където години наред бе в компанията на Фийби, Рейчъл, Рос, Джоуи и Чандлър.

След като разбира, че ѝ дават 1 час почивка преди новата сцена на „Starz, Shining Vale“, Кокс отива да поработи на друго място. В клип, споделен от нея в Instagram я виждаме да посреща гостите пред сградата, давайки им карти за паркиране, как влиза в ролята на касиер в сувенирния магазин, а след това, за радост на най-върлите фенове, дошли да видят част от декора на „Приятели“, тя застава зад бара и после им сервира топлите напитки лично, докато те са се настанили на удобното диванче в кафето.

„Невероятно!“, „Представяте ли си, ако ви посети така Кортни Кокс. Определено няма да напусна мястото жива“, „Моника ли е шефът на мястото?“, „Ти си най-добрият човек на света!“, коментират последователите ѝ в социалната мрежа, гледайки как в един момент актрисата се слива с образа на перфектната Моника, която се справя с всичко без проблем.

Преди да ни покаже, че не спира да живее със ситкома, Кокс отбеляза по подобаващ начин 27-ата годишнина от премиерата на „Приятели“.

Тогава тя сподели свое участие във вечерното шоу на Джей Лено от 1994 г., говорейки за това, че това е една уникална ситуационна комедия, която си заслужава вниманието на зрителите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Фиби ( преди 2 години )
Обожавам Приятели, мога да ги гледам всеки уикенд!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар