IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс пее в албума на Ед Шийрън

17 септември 2021 08 40

Той ще излезе на 29 октомври

БГНЕС

Кортни Кокс изпълнява част от вокалите за новия албум на Ед Шийрън. Това призна самият той пред Entertainment Tonight, уточнявайки, че не е сигурен точно в коя песен се е включила тя.

„Тя пее. Сигурен съм, че тя пее на фонов вокал в албума. Мисля, че е на Visiting Hours, коментира преди няколко дни певецът, говорейки за албума, който ще представи официално на 29 октомври.

Шийрън създава въпросното парче в памет на своя близък приятел и музикален магнат Майкъл Гудински. То бе пуснато на 19 август.

По думите на Ед, ако Кортни не е пяла за тази песен, то със сигурност е взела участие в някой друг негов музикален проект.

Двамата загатнаха за дует през юни

Това лято изпълнителят на Bad Habits сподели видео, в което Кортни му акомпанира на пияно. Тогава феновете им се досетиха, че скоро двамата ще ги изненадат с нещо ново.

Макар да не е пяла на сцена, Кокс често се изявява в своя профил в Instagram, където виждаме, че дъщеря ѝ Коко също има музикални заложби. След премиерата на „Приятели: Отново заедно“, актрисата танцува заедно с Ед, за да припомни култов танц от сериала – този на Моника и Рос.

Четвъртият студиен албум на Ед Шийрън носи името „=“ (Equals). Освен Visiting Hours, за която споменахме, той включва още 13 песни.

„Беше дълъг, дълъг процес. Преминах през любов, загуба, нов живот, тъга и всичко между това по време на целия този период от писане и чувствам, че наистина това е зрял запис. Никога не съм бил по-горд с друг материал или по-развълнуван и притеснен да го чуете“, сподели певецът в средата на август, когато обяви, че ще има нов албум.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари