IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Дженифър Анистън не устоя – пуска своя козметика

3 септември 2021 14 50

Марката ѝ означава „да се смееш над живота“

Снимка: БГНЕС

Изглежда стана традиция всяка актриса и певица да се пробва в модния и бюти бранша и Дженифър Анистън не прави изключение. Хубавицата от „Приятели“ обяви тази седмица, че стартира свой козметичен бранд с името LolaVie, който ще дебютира на пазара на 8 септември.

52-годишната актриса още крие детайлите относно новото си начинание, но след проверка на PageSix, оказва се, че Анистън е запазила търговската марка и е регистрирала името още през 2019 като е описала, че тя ще представя продукти в сектора на козметика за тяло, свещи и грижа за косата.

Дженифър вече „тийзна“ феновете си с няколко селфита, на които е снимала бамбукови пръчки, лимони и вода и с това очевидно подсказва, че козметиката ѝ ще бъде натурална. Под един от кадрите, на който позира в гръб пък, звездата написа: „нещо идва“.

През 2010 Анистън пусна парфюм с името LolaVie, който след това прекръсти на „Дженифър Анистън“, заради проблеми с авторските права върху името. Още тогава дивата обясни, че то означава „да се смееш на живота“ и че за нея има специално лично значение.

Феновете вече тръпнат в очакване да видят с какво ще ги изненада тяхната Джен. Конкуренцията е жестока и тя ще се бори за продажби със знаменитости като Риана, Гуинет Полтроу, Джей Ло, Ким Кардашян, Кайли Дженър, Хейли Болдуин и куп други.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари