IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън към бившия: Обичам те!

11 август 2021 16 30

Актрисата обърка феновете с кой е в момента

БГНЕС

„Обичам те“. С тези думи, които всеки от нас обожава да чува, Дженифър Анистън се обърна към един от мъжете в своя живот - Джъстин Теру. Актрисата сподели негова снимка в Instagram, с което предизвика дискусия за това има ли все още чувства към бившия си съпруг или е с някой друг, който добре познаваме от екрана.  

Все пак, не бързайте със заключенията, звездата просто го поздрави за рождения ден и по-скоро го обича приятелски. 

С поста си Анистън разкри, че поддържа добри отношения със старата си любов, отправяйки пожеланията си за неговия юбилей - 50 години. 

„Честит рожден ден!“, написа Дженифър на първия кадър, споделен от нея - на Джъстин. На втория пък тя посочва, че той е „единствен по рода си“, след което добавя, че го обича. 

„Хм, тук дали няма нещо повече от "само приятели?!“, „Нещо ме съмняват тези думи“, „Тя просто го поздравява, не се лъжете...“, коментират последователи на актрисата в социалната мрежа. 

През 2019 г., когато Джен нямаше още профил в Instagram, бившият й мъж също я поздрави за рождения ден. Тогава той показа нейна рядка снимка - как тренира във фитнеса.  След това също не пропусна да отбележи личния й празниик. 

Дженифър Анистън,

БГНЕС

Анистън и Дейвид Шуимър станали по-близки 

След специалния епизод на „Приятели“, където видяхме Джен и нейните любими колеги, стана ясно, че в един момент от работата им Дейвид Шуимър бил влюбен в нея. Двамата така и не стигнали до нещо повече, но според близки до тях, днес може и да пробват да бъдат заедно. 

Списание Mirror пише, че Анистън е станала по-близка с мъжа, който изигра Рос в легендарната тв продукция. Двамата прекарвали доста време заедно в дома на актрисата в Лос Анджелис, което е показателно, че не са безразлични един към друг. 

„След събирането стана ясно, че припомнянето на миналото е разбудило чувствата на двамата и че химията, която винаги е трябвало да погребват, все още е там. Те започнаха да си изпращат текстови съобщения веднага след снимките и още миналия месец Дейвид излетя от дома си в Ню Йорк, за да види Джен в Ел Ей“, коментира от своя страна източник на списание Closer. 

В момента Анистън, която не обича да коментира много личния си живот, може да иска да си върне пропуснатото време с Дейвид, но дали са просто приятели или нещо повече, тепърва ще узнаем. 

„Те прекарват време в дома на Джен, където тя готви вечери и се наслаждават на качествено време заедно, в разговори и смях. Те също бяха забелязани да пият вино, потопени в разговор, докато обикаляха около едно от любимите лозя на Джен в Санта Барбара, и беше ясно, че има много химия между тях“, признава един от тези, които следи двамата колеги за изданията, отразяващи отношенията им. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари