IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите от „Приятели“ отново се събраха

21 юни 2021 10 50

Феновете трябва пак да благодарят на Джеймс Кордън

Снимка: БГНЕС

Специалният епизод на HBO Max, в който се събраха шестимата актьори от „Приятели“, може и да е приключил, но Джеймс Кордън показа още една среща между Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър и Матю Пери.

По време на сегмент, който беше излъчен в шоуто на Джеймс Кордън, шестимата актьори се качват в количка за голф, карана от водещия, и обикалят из снимачната площадка в студиото на Warner Brothers. „Ето какво: Всички сме заедно в кола. Чудех се дали ще е добре да пуснем малко музика. Съгласни ли сте“, пита Кордън, а предложението му веднага е посрещнато с одобрение.

Разбира се, песента по радиото е I'll be there for you, която в продължение на 10 години даваше началото на „Приятели“. Това кара всички в количката да запеят познатия текст и дори да ръкопляскат на точното място. „Винаги съм искала да участвам в такъв вид предаване“, казва Кокс, намеквайки за известния сегмент „Караоке в колата“, където Кордън обикаля улиците докато вози известни изпълнители и заедно пеят най-големите им хитове.

След като пристигат пред известното кафене Сентръл Пърк, водещият продължава със своите игри и този път кара актьорите да споделят още няколко пикантни неща от зад кулисите. Те трябваше да посочват човек от групата, който най-добре отговаря на зададения въпрос. По този начин се разбра, че Лиса Кудроу най-трудно е сдържала смеха си по време на снимките и че Дженифър Анистън често е крадяла дрехи от гардероба на Рейчъл. „Аз все още нося някои от тоалетите ѝ“, призна тя.

„Приятели“ продължава цели 10 години преди големия си финал през 2004-а. Оттогава актьорският състав се беше събирал само веднъж и то без Матю Пери. Все пак, тази година феновете най-накрая получиха дългоочакваното интервю на великолепната шесторка, което беше излъчено по HBO.

„Беше невероятно. Всичко пасваше. Станахме най-добри приятели. Това беше преживяване, което промени не само нашия, но и живота на всички зрители“, каза Кокс по време на събирането.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари