IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Готова съм отново за любов

1 октомври 2021 18 00

Четири години след раздялата със съпруга ѝ Джъстин Теру, актрисата иска отново човек до себе си

Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън е готова отново да посрещне любовта и да намери правилния човек за себе си.

Въпреки че рядко обсъжда любовния си живот, актрисата поговори по темата в интервю с Брус Бози за подкаста Lunch with Bruce. Като за начало, Анистън не е от хората, които успяха да се влюбят по време на пандемията от коронавирус. „Никой с голямо значение не е попаднал в радара ми. Но мисля, че вече е време. Мисля, че съм готова да споделя живота си с друг човек“, казва тя.

За Анистън, която се раздели със съпруга си Джъстин Теру през 2017 година, любовните връзки никога не са били приоритет. „Не исках да влизам във връзка дълго време. Обичах да съм си сама. Без да бъда част от двойка. Била съм част от дуо откакто съм на 20, затова исках да отделя малко време на себе си“, споделя актрисата.

Все пак Дженифър е решила, че е време да се захване отново с мъжете, но няма да използва приложения за запознанства. Смята да намери правилния човек по старомодния начин, да изгради връзка с него очи в очи и чак тогава да реши дали иска да прекара остатъка от живота си с него.

Другото, което е важно, е качеството на първата целувка, както и начинът, по който протича разговорът на първа среща. „Това е добър индикатор. Увереност, но не нахаканост. Хумор, моля се за хумор. Галантност. Милосърдие към другите“. Разбира се, като всяка дама, Анистън се наслаждава и на стройната мъжка фигура. Затова иска от следващия си партньор да е запален по здравословния начин на живот и тренировките. „Фитнесът е важен не само за външния вид. Искам да бъда на тази земя дълго време, но да не съм в инвалидна количка на 80 години“.

Дали Дженифър Анистън скоро ще намери своя принц на бял кон, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Емил ( преди 2 години )
Джени, аз съм вече готов да се оженим.... След като го искаш и ти - пиши през сайта. Може и на анлийски, владея го достатъчно добре )))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Jeny ( преди 2 години )
Сладурана. Много е свежа, излъчва чар и има страхотно тяло. Заслужава обич и щастие
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар