IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Критикуват Дженифър Анистън заради клип в Instagram

10 ноември 2021 17 50

Фенове ѝ дават съвети за инфлуенсърство

БГНЕС

БГНЕС

Как започва денят на Дженифър Анистън? Обичаната от мнозина актриса показва в профила си в Instagram, че освен да нахрани любимите кучета рано сутрин, си приготвя една специална напитка. Но начинът, по който го прави, ядоса някои от нейните последователи.

„Първо най-важното“, пише звездата от „Приятели“ към своя клип, заради който разбра, че има още много да учи като инфлуенсър.

Във видеото се вижда как Анистън, която е с тъмен лак за нокти, си сипва протеин на прах, след това на тънка струя добавя кафе и мляко. Но когато отпива първата глътка от него, тя е с друг маникюр. Именно това накара феновете ѝ да се усъмнят, че тя прави топлата напитка в началото.

Докато едни споделят, че обожават Джен, други посочват, че някой друг прави кафето вместо нея.

„Цветът на ноктите се промени бързо!, „Кой направи кафето, Рейч?“, пишат под видеото на Анистън, събрало над 470 хиляди харесвания само за ден.

По-рано тя разкри как използва протеин за своето сутрешно смути, но днес някои се съмняват дали въобще го прави.

Преди години актрисата сподели пред медиите, че не обича социалните мрежи. Дори бившият ѝ приятел бе споделил една нейна снимка от фитнеса, коментирайки, че тя може и да се ядоса за това, но иска да я покаже. Но ето че през октомври 2019 г. Дженифър реши да си направи профил в Instagram. А първата ѝ публикация там бе свързана с Рос, Джоуи, Фийби, Моника и Чандлър.

В момента звездата има над 38 милиона последователи, като споделя с тях много неща от ежедневието си. Освен да рекламира своята козметична линия, тя представя и много други продукти, използвайки своята популярност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари