IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятел в нужда: Кортни Кокс промотира козметика на Дженифър Анистън

10 ноември 2021 10 50

Двете дами продължават да са близки дори и след финала на „Приятели“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Холивуд е място, на което трудно можеш да създадеш приятелства. Конкуренцията за роли е жестока и това кара много актьори да държат професионалния си живот далеч от личния. Именно затова е много трудно да намерим примери за силно приятелство между двама успешни представители на Холивуд, още повече такива, които са успели да задържат връзката си близка дълго време.

Но ако искаме да видим приятелство, което устоява на времето и препятствията, трябва просто да се обърнем към Кортни Кокс и Дженифър Анистън. Двете дами се запознават през 1994 година по време на снимките на сериала „Приятели“, където играят съответно Моника Гелър и Рейчъл Грийн. Героините им са съученички от гимназията, но губят връзка след завършването. Един ден обаче всичко се променя, когато Рейчъл влиза с булчинска рокля в кафенето, където Моника и приятелите ѝ си говорят.

Постепенно Грийн и Гелър възобновяват връзката си, като булката беглец дори се нанася в апартамента на приятелката си. Благодарение на Моника, Рейчъл започва да се учи да живее сама, намира най-добрите си приятели в лицето на Фийби, Чандлър и Джоуи, както и любовта в лицето на Рос. Така до 2004 година, когато „Приятели“ излъчва последния си епизод и лампите угасват.

Приятелството между актьорите обаче не спира, като Кокс и Анистън остават доста близки, като Дженифър дори е кръстница на Коко – дъщерята на Кортни и Дейвид Аркет. През последните няколко години, след като двете актриси си направиха профили в социалните мрежи, феновете имат възможност да се наслаждават на връзката между тях и да вярват, че истинското приятелство все още е живо.

За да докаже това за пореден път Кортни Кокс реши да подпомогне новия бизнес на Дженифър Анистън. Екранната Моника сподели клип в Instagram, на който промотира продукт от новата козметична линия на своята приятелка. LolaVie беше пусната на пазара преди няколко седмици и се фокусира върху грижата за косата.

Феновете на Кокс станаха свидетели на прекрасна трансформация, която, разбира се, се дължи на балсама, който Анистън пусна съвсем скоро на пазара. 57-годишната Кортни седи на верандата на дома си в Малибу, носейки бял халат за баня, а мократа ѝ коса се спуска по рамената ѝ.

„LolaVie... Какво ли знае Дженифър Анистън за косата?“, шеговито пита актрисата. След като нанася балсама върху черните си кичури, звездата навежда глава надолу, преди да се появи напълно облечена с дънки и риза, а косата ѝ вече изглежда блестящо под формата на меки къдрици. „Очевидно знае много!“, заключава Кокс относно познанията на приятелката си за козметичната индустрия.

Феновете веднага бяха удивени от видеото, като заявиха, че приятелството между двете актриси е постоянно вдъхновение. „Обожаваме подкрепящи се приятелки!“, „Любимото ми приятелство завинаги! Обичам ви и двете!“, „Ето това са целите ми за приятелство“, беше само част от написаното. Разбира се, имаше и хора, които коментираха безупречната визия на Кортни Кокс, като недоумяваха как 57-годишната актриса не остарява.

„Ние просто се забавляваме, неразделни сме и е чудесно“, казва Кортни през 2014 година за приятелството си с Дженифър. Анистън пък допълва, че Кокс никога не би те съдила и това е една от чертите, които обожава в характера ѝ. „Доста съм спала на леглото в гостната ѝ. Без да издавам много детайли, ще кажа, че тя е била до мен в най-трудните ми моменти“, допълва екранната Рейчъл.

Е, все пак се оказва, че истинското приятелство в Холивуд не е мираж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари