IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър: Не искам да работя с Ким Катрал

4 февруари 2022 16 30

Актрисата сподели, че не би била съгласна Саманта да се появи в „И просто така“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

За съжаление на феновете, Кари Брадшоу и Саманта Джоунс най-вероятно повече няма да се разхождат заедно из улиците на Ню Йорк.

Преди няколко дни Сара Джесика Паркър даде интервю пред Variety, в което говори за финала на новия сериал „И просто така“ и възможността Ким Катрал да се завърне за евентуален втори сезон. Въпреки че екранната Саманта категорично отрече слуховете за поява в следващи епизоди на сериала, феновете таяха лека надежда, че решението ѝ може да се промени. Дори това да стане обаче Катрал най-вероятно няма да участва в проекта, защото самата Сара Джесика не го иска.

„Не мисля, че бих била, защото просто има твърде много неща, които тя каза публично“, отговаря актрисата на въпроса дали някога би била съгласна Ким отново да работи с нея. Тя допълва, че досега не е чела никакви статии относно думите на Катрал, но хората около нея постоянно ѝ казват какво е било споделено с медиите и феновете.

65-годишната Ким многократно е казвала, че повече няма да участва в проекти, които са свързани със Сара Джесика Паркър, цитирайки напрежение между двете. Екранната Кари обаче твърди, че не таи лоши чувства към приятелката си и винаги е готова отново да се срещне с нея. Явно нещата са се променили през последните няколко месеца, като Паркър вече тотално промени мнението си и вече не иска да споделя един екран с Катрал.

Още в началото „И просто така“, който се превръща в леко продължение на „Сексът и градът“, обясни отсъствието на Саманта Джоунс. Оказва се, че тя се е преместила в Лондон, след като достойнството ѝ е било наранено, защото Кари я е уволнила като публицист. Въпреки че Катрал я нямаше физически в епизодите, героинята ѝ остана жива чрез различни истории. Саманта и Кари разменяха няколко съобщения, като се свързаха отново след смъртта на Тузаря.

В последния епизод на „И просто така“, излъчен на 3 февруари, Кари разпръсна пепелта на покойния си съпруг над река Сена в Париж, след което си уговори среща със Саманта. Паркър споделя, че студиото все пак се е срещнало с Ким Катрал, за да проведе важен разговор. „След като не направихме трети филм и продуцентите не успяха да изпълнят това, което тя искаше, трябваше да я чуем и да разберем какво е важно за нея. Просто не се вписа в това, което е важно за нас“, казва актрисата.

Все пак Сара Джесика уверява феновете, че Саманта не е изчезнала от Великолепната четворка. „Саманта е с нас и смятам, че всичко беше представено с много уважение и елегантност. Тя не беше превърната в злодей. Тя беше човешко същество, което сподели чувствата си относно дадена връзка и смятам, че намерихме начин да покажем това заради хората, които я обичат“, допълва актрисата.

Говорейки за възобновеното приятелство между Кари и Саманта, Паркър казва „Приятелство, което има толкова много история е много ценно“. Допълва, че след смъртта на Тузаря, перспективата на Брадшоу тотално се е променила и тя е започнала да мисли кого и как да обича.

Относно това дали Кари някога ще отиде в Лондон, за да види Саманта, Паркър казва, че всичко трябва да се реши от сценариста Майкъл Патрик Кинг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Наблюдател ( преди 2 години )
Ким Катрал е готина мадама с харизма. Паркър е грозна, зла и неприятна, както и изглежда.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар