IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Ким Катрал реагира на новия „Сексът и градът“?

14 декември 2021 14 30

Актрисата не участва в сериала „И просто така“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Отсъствието на Ким Катрал от продължението на „Сексът и градът“ беше известно още много преди премиерата на сериала, но все пак болката не беше по-малка.

„И просто така“ излъчи първите си два епизода на 9 декември, когато обясни липсата на Саманта Джоунс с факта, че тя е заминала за Лондон след спречкване между нея и Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър). Иронията беше веднага доловена от феновете на сериала, след като причината Ким Катрал да не участва в продължението на „Сексът и градът“ е именно неразбирателството ѝ с Паркър. Двете дами така и не потушиха огъня помежду си, което рефлектира върху новите епизоди и създаването на трети филм за големия екран.

Това, което разгневи голяма част от феновете на Саманта не беше фактът, че тя е заминала за Лондон, а това, че групата от останалите три дами я приемат като за мъртва. „Сякаш е мъртва, не говорим за нея“, казва Миранда (Синтия Никсън), а Кари веднага се съгласява и дори обвинява бившата си приятелка, че я е заменил за сума пари.

Малко след премиерата на „И просто така“ социалните мрежи бяха залети с фенски реакции на всичко случило се в двата епизода. Като изключим шока от смъртта на главен персонаж, всичко друго беше свързано с отсъствието на Саманта и начинът, по който дамската група си спомня за бившата си приятелка.

Феновете не бяха никак доволни от видяното, но най-интересното е, че Ким Катрал също разкри своето мнение за сериала. Въпреки че не направи официално изявление, тя все пак хареса няколко коментара в социалните мрежи, които критикуваха „И просто така“. Точно в духа на Саманта Джоунс, Катрал отново доказа, че отсъствието ѝ от сериала наистина се усеща.

„Ким Катрал, аз съм твой огромен фен. Продължават да те споменават в продължението на „Сексът и градът“. Аплодирам решенията, които си направила и са правилни за теб. Не си длъжна да правиш нещо, което те прави нещастна. Нямам търпение за следващите ти проекти. Весели празници“, написа един фен, като коментарът му беше харесан от актрисата.

Друг пък добави, че отново ще трябва да гледа драмата Sensitive Skin с участието на Катрал, защото му липсва нейната игра. Трети пък добави, че „И просто така“ го е накарал да гледа абсолютно всички филми с участието на Ким. „Ким Катрал не се върна за продължението на „Сексът и градът“, защото музикалната ѝ кариера най-накрая потръгна“, шегува се дама в Туитър, намеквайки за известното видео, в което Катрал се опитва да пее, докато тогавашният ѝ съпруг Марк Левинсън свири на бас.

В момента актрисата работи по няколко проекта, включително сериала „Как се запознах с баща ви“. Тя ще е разказвачът зад кадър, а главната роля се поверява на Хилъри Дъф. Катрал също така се присъедини към екипа на Queer as Folk, който се очаква да се появи по Peacock.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари