IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продължението на „Сексът и градът“: Какво се случва със Саманта?

26 ноември 2021 10 40

Вече е ясно как Ким Катрал ще напусне новия сериал

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Помните ли, че нямаме търпение за декември 2021 година? Причината е само една – продължението на „Сексът и градът“, което ще се появи на малкия екран съвсем скоро. Отново ще видим любимите си Кари, Миранда и Шарлот, но една дама ще липсва и то с огромна сила. Говорим, разбира се, за Саманта Джоунс, чийто шеги правеха всеки един епизод на „Сексът и градът“ още по-хубав.

В интервю с Пиърс Морган през 2017 година Ким Катрал, която влиза в ролята на Саманта, напълно отписа възможността да се завърне към поредицата „Сексът и градът“ независимо дали става дума за трети филм или за телевизионно продължение. Според нея, решението ѝ е окончателно, защото е искала да затвори една глава от живота си и да отвори друга. „Не става въпрос за пари. Не става въпрос за повече екранно време. Няма нищо общо с това“, допълва Катрал.

След като сериалът „И просто така“ беше потвърден без Саманта, слуховете за съдбата ѝ започнаха да обикалят мрежите. Феновете си съчиняваха всякакви теории, като дори се заговори за смърт на героинята заради едни снимки на Сара Джесика Паркър (Кари), която е в черни дрехи и е тъжна, които се появиха в социалните мрежи. Според теориите, Саманта е починала от коронавирус, защото не е искала да спазва дистанция и не се е въздържала от връзки с непознати мъже.

Все пак от HBO Max увериха, че това няма да се случи с героинята и вратата е отворена за нейното завръщане, ако се създаде втори сезон на „И просто така“.

Източник от сериала споделя пред Daily Mail, че няма как Саманта да бъде в Ню Йорк и да не се присъедини към своите приятелки. Просто това няма да бъде правдоподобно за зрителя и затова е трябвало да се търси нов вариант, с който да се обясни отсъствието ѝ.

„Изпращането ѝ в Лос Анджелис не беше възможност, както направихме в първия филм, затова избрахме да локализираме героинята в Лондон. Това е чудесен начин да я поддържаме жива и да се обясни нейната липса“, казват близки до продукцията. Според тях, зрителят ще разбере, че Саманта се чувства много добре във Великобритания и е доста успешна с бизнеса, с който се е захванала. Все пак връзката ѝ с Кари се е разпаднала, както се случва в истинския живот между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал.

Създателите на „И просто така“ са оптимисти, че Ким Катрал може да се завърне за потенциален втори сезон на сериала. „Кари е тази, на която Саманта най-много ѝ липсва и към края на поредицата зрителите ще видят, че тя ще се опита да подаде ръка на приятелката си и да оправи нещата между тях“, казват източници.

Те се надяват, че до началото на снимките на втория сезон Ким Катрал ще е преосмислила решението си и ще иска да се завърне към поредицата. „Искаме Ким обратно. Тя много липсваше на снимачната площадка. Всички разбираме начина, по който се чувства и какви са причините ѝ. Просто искаме да се върне за бъдещите сезони“.

Близки до продукцията казват, че Саманта Джоунс е един от най-обичаните телевизионни персонажи, а Ким е невероятна актриса, която е донесла живот в „Сексът и градът“.

Дали обаче ще видим Ким Катрал във втория сезон на „И просто така“, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари