IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Катрал влиза в „Как се запознах с баща ви“

9 ноември 2021 17 50

Актрисата отказа да се снима в And Just Like That...

БГНЕС

БГНЕС

Ким Катрал ще ни липсва като Саманта Джоунс в продължението на „Сексът и градът“. От екипа на HBO не успяха да я изкушат с достатъчно добра оферта, за да се присъедини към приятелките си Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк. Но пък за сметка на това съвсем скоро ще я видим на екран заедно със колежката ѝ Хилари Дъф. Причината е, че носителката на „Златен глобус“ е приела да участва в „Как се запознах с баща ви“.

В продължение на историята от популярния ситком „Как се запознах с майка ви“, тя ще бъде нещо като по-възрастната версия на София – главната героиня, която ще видим във филма заедно с нейните близки приятели Джеси (Крис Лоуъл), Валентина (Франсия Райса), Чарли (Том Ейнсли), Елън (Тиен Тран) и Сид (Сурадж Шарма).

„Ким Катрал каза да и аз изкрещях. Сега можем ли да получим по-добра снимка от тази, която изкопах от дълбоката мрежа“, написа Хилари Дъф и сподели своя снимка с жената, изиграла Саманта. С това тя потвърди, че се вълнува изключително много от това, че ще работи заедно с нея.

Преди повече от 7 години Тед Мозби разказа на децата си как се е запознал с майка им. А през 2021-а София, изиграна от Дъф, ще се опита да си намери идеалната половинка, но това ще бъде съпътствано от условията на пандемията и запознанствата по интернет. А главният разказвач на нейните терзания ще бъде именно Ким Катрал.

Сериалът с двете русокоси актриси ще започне да се излъчва в стрийминг платформата Hulu от април 2022 г. Той ще бъде от 10 епизода, ръководени от режисьора Пам Фрийман, като към него се е присъединяват и продуцентите Картър Бейс и Крейг Тома, които създадоха оригиналния сериал, който бе в ефира на CBS между 2005 и 2014 г.

Последната телевизионна роля на Катрал беше в адаптацията на Fox на новозеландския комедиен/драматичен сериал Filthy Rich. От него бе излъчен само един сезон, но заради пандемията отмениха новите му снимки.

Хилъри Дъф показа снимачната площадка

Още в началото на септември актрисата, която преди няколко месеца роди третото си дете, повдигна завесата на снимачната площадка на продукцията.

„Имах невероятния късмет в кариерата си да играя някои прекрасни герои и с нетърпение очаквам да поема ролята на Софи“, обяви тя.

Дъф сподели, че за нея е чест да играе в продължението на How I Met Your Mother, защото е голям фен на сериала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари