IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън показа естествената си коса

14 януари 2022 16 30

Актрисата шеговито обвини влажността за ефекта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте фенове на сериала „Приятели“ и като нас сте го гледали поне десет пъти през живота си, най-вероятно знаете почти всяка реплика наизуст. Имате мнение дали Рос и Рейчъл са били скъсали, когато той спи с друга жена; знаете кой е по-добър избор за Моника – Чандлър или Ричард; а Фийби и Джоуи са ви привлекли вниманието с леката си глуповатост, но и с чистата си душа.

Ако имате отговори на всичко това, най-вероятно помните и епизодите в Барбадос, където групата отива, за да „подкрепи“ Рос на неговата научна конференция. Първоначално никой не иска да го придружи, но след като чуват, че ще прекарат няколко дни на плажа, Рейчъл, Джоуи, Чандлър, Фийби и Моника веднага скачат от дивана в кафето.

За тяхно съжаление обаче почивката им се превръща в истински кошмар.

Времето в Барбадос не е никак подходящо за плаж, като постоянно вали и е студено. Единственият път, в който слънцето излиза на хоризонта, е по времето на речта на Рос, на която всички трябва да отидат. След края ѝ отново се връщаме в изходното мрачно и дъждовно положение. Моника е един от хората, които най-сериозно страдат от промяната във влажността на въздуха. Още при пристигането, косата ѝ е значително по-различна от тази, която сме виждали в Ню Йорк, ставайки по-обемна и по-къдрава.

„ОТ ВЛАЖНОСТТА Е“, казва тя след поредната шега, направена от приятелите ѝ. Те я наричат Даяна Рос, което за зрителите е забавно, но за Моника е леко дразнещо. Кортни Кокс се справя чудесно със задачата да изиграе ядосан персонаж, като в същото време доставя нужната доза смях на публиката.

Преди няколко дни колежката ѝ Дженифър Анистън (Рейчъл) си спомни за този момент, като показа своята естествено къдрава коса. Актрисата изглежда, че или се подготвя за баня, или току-що е излязла от нея, съдейки по кърпата, която е увита около тялото ѝ. Носейки минимален грим, тя се усмихва към камерата, а в описанието пише, че е готова да използва козметиката си LolaVie.

„Добре, влажност... Да го направим... LolaVie“, написа Анистън. Козметичната ѝ линия беше пусната на пазара през септември 2021 година, а в този случай актрисата се надява, че някои от оформящите ѝ кремове може да помогне със своенравните ѝ кичури. Приятелите и феновете на Дженифър обаче доста харесаха непринудената прическа, казвайки че биха искали да я виждат по-често.

Един от любимите продукти от LolaVie, който актрисата често използва, е спреят за разплитане, наричайки го „швейцарско ножче“ заради множеството ползи, включително защитаване на косата от температурно увреждане и създаване на повече блясък. Заради него Анистън е опростила рутината си само до три стъпки – измиване с шампоан, балсам и няколко пръски от спрея.

Когато става въпрос за развитието на продуктите, Дженифър казва, че се е фокусирала върху здравето на косата. „Как можем да осигурим грижа за коса, която е била наистина увредена и е преминала през множество процеси, като моята?. Фокусирахме се върху здравето на косъма и искахме да създадем нещо, което е наистина перфектно“, допълва тя пред People. Резултатът включва продукти, които са веган, без глутен, парабени, консерванти, фталати, силикони и сулфати, а и не са изпробвани върху животни.

За да се увери, че козметиката ѝ ще бъде перфектна, Анистън включи своите известни приятели – мъже и жени – в процеса на създаване. „Всеки път, когато измисляхме нова формула, давах продукта на приятелите ми, защото те всички имат различен тип коса и беше наистина чудесно да чуя тяхното мнение“, споделя актрисата.

Една от тези звезди е бившият съпруг на Анистън – Джъстин Теру. През декември той публикува снимка на един от продуктите на LolaVie, уверявайки феновете си, че върши работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари