IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън показа любимото си момче

1 март 2022 10 40

Актрисата предлага козметиката си и на животни

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Анистън сподели кое е нейно любимото момче. Известната актриса отбеляза така нареченият National Love Your Pet Day - ден, в който американците показват любовта към домашните си любимци. За целта качи мило видео с едно от своите три кучета.

„Добро момче с хубава коса!“, написа звездата от тв сериала „Приятели“, споделяйки клипа в страницата на своята козметична марка.

В публикацията си Анистън не само разкри за пореден път, че обожава своите любимци, но и провокира вниманието на своите последователи с това, че нейните продукти може да се ползват и при животни, защото са напълно безопасни.

„ВСИЧКИ наши продукти са вегански и без жестокост – което означава, че не провеждаме, не одобряваме и не възлагаме никакви тестове върху животни. И нито един от нашите продукти не е направен с животински съставки от какъвто и да е вид“, пояснява Джен.

Клипът показва красивия дом на актрисата

Събрал над 35 хиляди харесвания, постът на звездата не само е реклама на нейната марка LolaVie. Докато тя се радва на своето куче Лорд Честърфийлд, ние може да видим зад нея част от всекидневната ѝ. Там има удобен диван с шарена дамаска и камина – за по-студените дни. Същевременно е и с огромен прозорец, разкриващ зеленината в градината на Анистън.

На 11 февруари Дженифър имаше рожден ден и стана на 53 години. По този повод тя засне кратко видео в двора си – с райграс, където позира с чарлстон панталон със златни ресни.

В момента холивудската звезда работи по снимките на комедията „Мистериозно убийство“, където играе половинка на колегата си Адам Сандлър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари