IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън и Кортни Кокс – две стилни приятелки

15 ноември 2021 15 00

Дамите подкрепиха новата колекция на дизайнера на бижута Дженифър Мейър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато ви омръзне да носите ежедневни тоалети и искате нещо различно, но не знаете точно какво, обърнете поглед към Кортни Кокс и Дженифър Анистън.

Двете дами, станали известни с ролите си на Моника Гелър и Рейчъл Грийн в сериала „Приятели“, бяха сред стилните гости на звездно събитие, организирано от дизайнера на бижута Дженифър Мейър. Тя представи новата си колекция в колаборация с Moose Knuckles с помощта на няколко от известните си приятели и бившия си съпруг Тоби Магуайър. Освен него, Анистън и Кокс, Мейър покани още Кейт Хъдсън и дъщеря ѝ Лила Мос, Сара Фостън, Рейчъл Зоу и други.

Дженифър и Кортни доказаха за пореден път, че освен добри актриси, са и отличници в модния отдел. Те успяха дори да координират тоалетите си като съчетаха ежедневния и елегантния стил. И двете дами комбинираха черни блузи с дънки, като Кокс заложи на светлосини, а Анистън избра тъмносин чифт, допълнени с черни ботуши. Блузата на Дженифър беше леко прозрачна, а тази на Кокс се комбинира с черен блейзър. И двете носеха деликатни златни колиета.

Приятелството между Анистън и Кокс се простира повече от десетилетие, като двете се запознават на снимачната площадка на сериала „Приятели“ през 1994 година. Сериалът продължава до 2004-а, но дамите остават близки и след края му. Те често се събират и с Лиса Кудроу, която изигра Фийби Буфе, а през март тази година феновете за първи път видяха интервю на трите дами с колегите им Мат ЛеБланк (Джоуи), Матю Пери (Чандлър) и Дейвид Шуимър (Рос).

От специалния епизод липсваше Джеймс Майкъл Тайлър, който изигра Гюнтер. По това време актьорът се бореше с рак на простатата от 2018 година. За съжаление, битката беше изгубена преди няколко седмици, а целият екип на „Приятели“ сподели спомени с Тайлър от снимачната площадка.

„Приятели“ нямаше да бъде същия без теб. Благодаря за смеха, който донесе на шоуто и в живота ни. Ще ни липсваш“, написа Дженифър Анистън под видео на Тайлър в ролята му на Гюнтер. По време на сериала именно русият барман в кафенето „Сентрал Пърк“ си падаше по Рейчъл, но така и не успя да я спечели. Неуспешните му опити да я покани на среща бяха едно от многото неща, които разсмиваха публиката.

Кортни Кокс също отдаде почит на покойния си колега. „Размерът на благодарността, която донесе в стаята и ни показваше всеки ден на снимачната площадка, ще е същият, който изпитвам от факта, че те познавах. Почивай в мир, Джеймс“, написа тя.

Джеймс Майкъл Тайлър се появи в специалния епизод на „Приятели“, но чрез видео връзка. Тогава той заяви, че много е искал да бъде пред публиката, но не е искал да разваля настроението, което събитието създало.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари