IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън – на среща с известен актьор и той не е Брад Пит

11 април 2022 09 00

Звездата от „Приятели“ била уловена с Адам Сандлър, но се предполага, че са само приятели

Снимка: БГНЕС

Наскоро феновете на Дженифър Анистън заподозряха, че актрисата се е събрала отново с бившия си съпруг Брад Пит. Въпреки това, след слухове за възобновяване на предишната връзка, Анистън отиде на среща с друг известен актьор – това се оказа нейният партньор във филма „Мистериозно убийство“ Адам Сандлър. Daily Mail сподели ексклузивни снимки.

Според изданието звездната двойка е била забелязана в един от ресторантите в Париж. Актрисата от „Приятели“ демонстрира перфектно тяло в черна визия – черно късо палто, тесни дънки и черна чанта. Като допълнение към образа звездата избра очила и сив шал. Адам от своя страна носеше яке и кафяви панталони. Той избра оранжеви маратонки, като ярък акцент във визията му.

Адам Сандлър

Снимка: БГНЕС

Изданието предполага, че двамата не са излезли на романтична среща като двойка. Адам е женен за актрисата Джаки Сандлър от 2003 г. А с Дженифър Анистън има работни и приятелски отношения.

Освен това Дженифър и Адам бяха забелязани през февруари да прекарват време заедно на плажа и още тогава се заговори за втора част на продукцията, която ще е „поредното международно приключение, пълно с интриги и лудории“.

По-рано в пресата се появиха слухове, че актрисата се разбира все по-добре с бившия си съпруг Брад Пит. Твърди се, че двойката е прекарала заедно в хотел в Париж в апартамент за 25 000 долара на вечер. Нито самите звезди, нито техните представители обаче официално потвърдиха тази информация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари