IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбъдна ли се мечтата на феновете: Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно?

30 март 2022 14 40

Според слухове, бившите влюбени са наели скъп апартамент в Париж за 25 хиляди долара за нощ

Снимка: БГНЕС

Една от най-обичаните двойки в миналото – Брад Пит и Дженифър Анистън, може отново да са се събрали след 17 години. Поне на това се надяват феновете им. След като Пит се разведе с Анджелина Джоли, отношенията им доста се обтегнаха. Въпросът, който ги мъчи и до днес е попечителството над децата им. Съвсем скоро стана ясно, че дъщеря им Шайло приема кавгите на родителите си тежко.

Затова пък Пит може би се опитва отново да намери любовта в лицето на още по-бившата си съпруга Анистън, с която се раздели именно заради аферата му с Джоли.

Снимка

За тяхното събиране се говори отдавна, въпреки че двамата актьори по никакъв начин не потвърждават подобни изказвания. Феновете им безкрайно се радват на всяка надежда, че двамата ще си дадат втори шанс.

Анонимен източник на In Touch все пак твърди, че Анистън и Пит са отново двойка. Дори повече, двамата влюбени са се отдали на емоции в града на любовта – Париж, където актрисата е за снимки на филма „Убийство на яхта“. Брад прелетял и за откриването на изложбата на Чарлз Рей в Центъра „Жорж Помпиду“.

Актьорите са отседнали в мезонета в хотел Four Seasons, който струва 25 000 долара на вечер. Звездната двойка обаче не бърза да говори за възобновяването на романса си и не коментира слуховете.

Снимка

През октомври 2005 г. Дженифър Анистън официално се разведе с Брад Пит. Бившите съпрузи признаха, че са останали предани и грижовни приятели, а също така отбелязаха, че все още изпитват взаимно уважение и голяма любов един към друг.

По време на връзката им също така Пит участваше в сериала „Приятели“, в който една от главните звезди бе именно неговата тогавашна половинка – Анистън.

След раздялата с Джоли, името на Пит бе свързано с няколко дами. Веднъж се заговори за роман между него и американската дизайнерка Нери Оксман. После и за връзката му с немския модел Никол Потуралски, както и за афера между актьора и шведската певица Лике Ли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари