IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тита неузнаваема за рождения ден

20 юли 2022 14 40

Певицата стана на 23

IStockphoto

IStockphoto

Тита посрещна рождения си ден с променена визия. Певицата сподели снимка, на която е неузнаваема. С прибрана коса с щипка, на кадъра почти няма следа от нейната руса грива.

На 19 юли изпълнителката, която премина в жанра попфолк, стана на 23. По този повод празнува в луксозен хотел на българското Черноморие.

„Млада, благословена, обичана“, написа Тита, която май не иска вече да е блондинка.

Звездата е избрала къса карирана пола и черен топ за своя празник.

На кадъра, споделен от нея, тя държи букет с цветя и подаръчна чантичка на марката Chanel. Има и торта със свещи.

Много фенове честитиха на Тита за рождения ден. Други отбелязаха, че звездата доста се е променила, особено в лице.

На по-стари снимки на рожденичката тя позира с розов бански край басейна. И на тях си личи, че Тита е оставила русите ѝ кичури да израснат.

След като спря да работи за лейбъла на Криско и направи дует с фолкфурията Джена, изпълнителката пусна съвместна песен с Фики Стораро. И така даде заявка, че иска да се развива в попфолка. По-късно тя призна, че иска да се развива и няма лошо да пее и в други жанрове.

„Много пъти съм се опитвала да направя текстове като Криско, но грам не ми се е получавало. И той, бих казала на шега, ми е казвал: „Защо не опиташ да направиш 2-3 текста, да видим какво ще стане“. Когато ги чу, каза: „Те всички са хитове. Съвсем сме ти объркали на теб амплоато и жанра“, обясни тя пред bTV.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари