IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Кендъл Дженър с флорални предложения

19 юли 2022 10 30

Моделката има завиден плажен стил

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кендъл Дженър най-накрая успя да се измъкне от професионалните си задължения, за да се наслади на лятото и плажа.

26-годишната моделка сподели няколко снимки и видеа от тропическата си ваканция, показвайки невероятната си фигура и множеството бански, които притежава. На един от клиповете, тя носи черно-бял флорален бански от две части, а в друг вече се е преоблякла в червено-розов, който отново е на цветя. На една от публикуваните снимки, Дженър се наслаждава на слънцето, почивайки си на частна яхта заедно с приятелката си Лорън Перез. Там тя носи многоцветен бански, върху който са изобразени няколко вида цветчета. Оранжевият ѝ маникюр добавя още цвят към външния вид, който беше завършен от шапка с козирка.

Като част от забавната си ваканция, Кендъл се потопи в океана, посети водопад и се наслади на прекрасен залез край водата.

Пътуването идва на фона на лека драма в любовния живот на Дженър. Преди седмица беше съобщено, че тя се е разделила с приятеля си Девин Букър, с когото бяха заедно в продължение на две години. Според източник, причината е различните гледни точки за бъдещето на двамата. „Кендъл смята, че с Девин вървят по различни пътища“, казва близък до двойката пред ET. Друг допълва, че Дженър и Букър са говорили за бъдещето си заедно, но не са били на едно и също мнение.

Според друг източник, звездите са срещнали непреодолими трудности във връзката си и са се разделили още в края на месец юни.

Всичко това обаче беше поставено под съмнение, когато Кендъл и Девин бяха забелязани заедно в известен ресторант в Малибу. Двамата бяха снимани от папараци, като изглеждаха в добро настроение и се усмихваха един на друг. Малко по-късно те бяха забелязани и заедно на парти по случай 4 юли, като други присъстващи казват, че те постоянно са били един до друг, държали се за ръце и дори танцували.

Доказателство за възобновяване на връзката между Букър и Дженър, могат да са и няколко снимки, които риалити звездата сподели в историите си в Instagram. Първо, тя публикува обложката на играта NBA за 2023 година, на която е именно Девин. През уикенда пък Кендъл сподели и кадър от ваканцията си, на който позира с мъж, но лицето му не се вижда. Феновете обаче са убедени, че това е именно баскетболистът.

Относно какво е чувството любовният ти живот винаги да е гледан под лупа, Девин сподели, че е доста трудно. Все пак, той бе категоричен, че се намира в чудесен етап от живота си и харесва всичко, което му се случва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари