IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Евънс призна, че е готов за сериозна връзка

26 юли 2022 11 00

Актьорът търси човек, с когото да прекара живота си

Снимка: БГНЕС

Около личния живот на Крис Евънс има много слухове. Самият актьор предпочита да не се разпростира по тази тема. Преди дни обаче той откровено разказа за плановете си за бъдещето и призна, че сериозно мисли да създаде семейство.

Актьорът сподели, че му е трудно да съчетава работата в киното и личния живот. Сега обаче той се е съсредоточил върху намирането на партньор в живота. Звездата коментира тази тема в скорошно интервю, посветено на излизането на новия филм „Сивият човек“, където Евънс играе главната роля.

„Били ли сте някога обсебени от това да намерите някого, който има като вашия характер?“ – попита журналистът актьора. „Ще ви дам добър отговор. Вероятно съм се съсредоточил върху намирането на партньор, някого, с когото бих искал да прекарам живота си“, отговори Евънс, цитиран от OK Magazine.

Припомняме, че през зимата на Крис бе приписвана тайна афера с португалската актриса Алба Баптиста. Самите артисти обаче не потвърдиха тези слухове. С негов пуловер преди време се появи и Селена Гомес, но така и не стана ясно какво има между двамата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари