IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супермоделът Кейт Мос пробва ново амплоа - работа като диджей

22 юли 2022 08 30

Красавицата за пореден път доказа, че е кралицата на купона

Getty Images

Getty Images

Кейт Мос доказа, че все още е душата на купона, въпреки че вече е на 48 години! Британският супермодел пробва ново амплоа, изявявайки се като диджей, докато беше домакин на представянето на нейното ново сътрудничество с Diet Coke в Лондон. Кейт, която е известна с дивия си нощен живот по време на разцвета на кариерата си през 90-те години, все обожава партитата и показа, че има сили да танцува и пее цяла нощ.

Красавицата изглеждаше сензационно добре на звездното събитие, кото бележи началото на работата й като креативен директор на марката за диетична кола.

Мос демонстрира невероятната си физика на модел и впечатли почитателите си с блуза с леопардов принт, която беше съчетала с черни панталони с широки крачоли, масивен черен колан и привличащи вниманието чифт златни обеци.
Звездата беше пригладила русите си коси в кок, разкриващ бляскава й бронзова палитра от грим, комбинирана с ярко червено червило.

Кейт изглеждаше в приповдигнато настроение, може би и заради сътрудничеството си с марката за безалкохолни напитки, за която е направила четири нови лимитирани дизайна, вдъхновени от нейния емблематичен външен вид.

Звездата от модния подиум подписа мега сделка и според информациите в британските медии е спечелила около 5 милиона паунда за партньорството си с Diet Coke.

Близък до модела човек, каза пред The ​​Mirror: „Звездата на Кейт изобщо не е залязваща. Следващият етап от кариерата на Мос дори ще гори по-ярко от всякога. Тя все още е най-горещата личност в града." 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари