IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кейт Мос уверено върви по стъпките на мама

25 февруари 2022 17 50

Лила Мос облече сватбена рокля и закри модно дефиле

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лила Мос продължава да следва стъпките на известната си майка.

В неделя дъщерята на супермодела Кейт Мос и медийния магнат Джеферсън Хак, закри дефилето на Richard Quinn по време на Седмицата на модата в Лондон. 19-годишната Лила направи впечатление с изсветлените си вежди, комбинирани с романтична и изцяло украсена булчинска рокля. Тоалетът на Мос, показан като част от колекцията на Richard Quinn за есента на 2022 година, включва бяла сатенена минирокля, украсена с цветя и скъпоценни камъни, а пера покриваха дизайна. Роклята беше завършена с дълги ръкави с маншети.

Лила Мос

Снимка: Getty Images

За да допълни визията си Лила държеше красив букет, а на главата си беше поставила диадема с цветя. Моделът носеше лъскави бели чорапогащи и бели токчета със заострен връх. Преди това 19-годишната Мос беше заснета да репетира за голямото шоу, излизайки на подиума боса със суитшърт и дънки.

Говорейки за колекцията си, Ричард Куин каза, че тя се върти изцяло около защитата. „Очевидно преживяваме пандемията от коронавирус, но смятам модата за олицетворение на броня... баланс между тъмното и красивото“, споделя той. Останалите дизайни, видени на дефилето, включваха палта, пеплум рокли и латексови дрехи.

Това не е първият път, в който Лила се появява в шоуто на Куин. По време на Седмицата на модата в Лондон през септември 2021 година, тя отново участва и тогава получи подкрепа от майка си Кейт Мос.

Лила направи дебюта си в модата по време на Седмицата на модата в Париж, когато дефилира за колекцията пролет/лято 2021 за марката Miu Miu. Тогава тя носеше синя блуза с яка, овърсайз блейзър и черна минипола, украсена с кристали. Визията беше допълнена с блестящи розови обувки, украсена миничанта, минимално количество грим и елегантна прическа.

Малко по-късно моделката получи множество поздравления, след като се появи на подиума и показа инсулиновата си помпа по време на дефилето на Fendi x Versace в Милано. Вместо да прикрие, че страда от диабет тип 1, който изисква инсулинови инжекции – от игла или от помпа – за да поддържа здравословни нива на кръвна захар, Лила излезе на модния подиум с безкамерната си инсулинова помпа, закачена от външната страна на лявото ѝ бедро. Тогава тя беше облечена с шикозно сако и боди с барокова бродерия.

„Всичко зависи от нея. Оставям решенията на нея. Ще я подкрепям, разбира се. Ще ѝ бъда най-голямата опора. Ще прави нещо, ако го иска. Ще я подкрепям във всяко едно начинание“, казва Кейт Мос относно кариерата на дъщеря си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари