IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос и дъщеря ѝ Лила с първо общо ревю

28 януари 2021 17 50

Те се появиха на дефилето на Fendi в Париж

Снимка: Getty

Едно взривоопасно дуо!

Никой не може да отрече силата на Кейт Мос в модната индустрия, все пак тя е постигнала статуса на легенда заради своя талант и красота. Оказва се обаче, че на модната сцена се появи нов човек, който съвсем лесно може да я засенчи. Това е 18-годишната ѝ дъщеря Лила, която открадна шоуто по време на дефилето на Fendi в Седмицата на висшата мода в Париж.

Майка и дъщеря се разходиха по модния подиум за известната марка, носейки уникални дизайни. За своето участие Кейт бе облечена в рокля в металик цвят, която включваше деликатна форма на роза в центъра. Ефирният дизайн допълваше красотата на Мос, която носеше едва забележим грим и беше с мокра прическа.

От своя страна, Лила изглеждаше също толкова шикозно, колкото майка си. Дизайнът ѝ обаче беше малко по-рискован, като се има предвид, че беше облечена в рокля с перлени мъниста, която включваше пелерина до пода. 18-годишната моделка носеше прозрачния тоалет върху бяло боди, което съчета с ботуши до коляното в същия цвят.

Тоалетите на Fendi са творение на британския дизайнер Ким Джоунс, който представи своята първа колекция висша мода, откакто управлява луксозната марка от септември 2020 година. „Благодаря на прекрасните модели, които направиха това шоу. Обичам ви всички!“, написа Ким в Instagram.

Според Mirror, новата колекция е вдъхновена от известната група Bloomsbury Group или Bloomsbury Set, които са били известна общност от английски писатели, интелектуалци, философи и художници в началото на 20-ти век. Отдавайки почит на групата, моделите на Fendi позираха с редки книги, сложени в стъклена кутия. Поради продължаващата пандемия от коронавирус, присъстващите носеха маски, а сцената на шоуто позволяваше на хората да бъдат социално дистанцирани.

Кейт и Лила Мос не бяха единствените, които привлякоха вниманието. Деми Мур беше изненадата на дефилето, като тя дори се появи първа. „Сбъднах тийнейджърската си мечта“, написа актрисата в социалните мрежи. Тя благодари на Ким Джоунс, че я е избрал за шоуто и го поздрави за прекрасния дебют. Другите познати лица бяха Наоми Кембъл, Бела Хадид, Кара Делевин, Кристи Търлингтън и Адвоа Абоа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Само преди три месеца Лила направи своя дебют в модата по време на ревюто на Miu Miu за колекцията пролет/лято 2021 година. За да бъде моментът още по-специален, момичето отпразнува 18-ия си рожден ден само няколко дни по-рано. Точно година преди това Лила направи първата си кампания с „Marc Jacobs Beauty“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари