IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода – Кейт Мос и дъщеря ѝ на подиума в Милано

28 септември 2021 12 30

Дефилираха заедно по време на Седмицата на модата

БГНЕС

Подобно дъщерята на Хайди Клум, тази на Кейт Мос също избра модния подиум, за да си изкарва хляба. И в това няма нищо изненадващо, защото, както казват, „крушата не пада по-далеч от дървото“. Наскоро тийнейджърката привлече фотографите, дефилирайки заедно с известната си майка по време на Седмицата на модата в Милано.

47-годишният модел и 18-годишната ѝ щерка, участваха в специалното събитие на марките Fendi и Versace, провело се в италианския град през изминалия уикенд.

Докато Лила се разходи с бански и уникално сако, носейки типичните за Versace златни накити (но с логото на Fendi) и чанти (цели две), нейната майка показа къса черна рокля и красив дълъг халат с принт.

Майката и дъщеря ѝ, която е нейна достойна заместничка, представиха облекла, създадени от дизайнера Ким Джоунс.

Кейт Мос,

Getty

Джиджи Хадид, Емили Ратайковски и Наоми Кембъл, също участваха във въпросното дефиле. А колежката им Деми Мур ги наблюдаваше в публиката, отбелязва Page Six.

Дуото Мос не дефилира заедно за първи път. През февруари то направи дебюта си по време на ревю на Ким Джонс и Fendi. Отделно Лила имаше самостоятелни изяви за Miu Miu.

Само преди седмица младият модел откри шоуто на Ричард Куин, което бе част от Седмицата на модата в Лондон. Тогава майка ѝ я аплодираше от първия ред на публиката.

Лила Мос,

Getty

Преди 2 години Лила Мос получи първия си рекламен договор. Тогава, точно за своя рожден ден, тя подписа с Marc Jacobs за снимките на най-новата му козметична линия.

„Когато срещнах Лила Мос за първи път, годината беше 2008-а, аз бях на ваканция в Ибиза и трябваше да отскоча до Форементера, за да се срещна с майка ѝ, Кейт Мос, и други приятели. Тогава Лила беше само на шест, но нейните характер и красота бяха видими. Следващия път, когато срещнах Лила беше през 2011 година на сватбата на майка ѝ, а красотата ѝ беше разцъфнала още повече. Миналият юли беше последният път, когато се видях с Лила. Кейт я беше довела с нея по време на снимките на кампанията с нейно участие за моята козметична линия. Беше сюрреалистично да видя Кейт и Лила една до друга. Срещата ми върна спомени за първия път, когато се запознах с Кейт, тогава тя беше само на 18. Красотата на Лила, нейното търпение, уравновесеност и доброта направиха този проект по-специален, отколкото си представях“, сподели тогава дизайнерът за работата си с младото момиче, което толкова много прилича на майка си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари