IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос – новото топлес лице на модната линия на Ким Кардашян

18 юли 2021 16 30

Супермоделът се снима за SKIMS

Снимка: Getty

Само преди две седмици линията за бельо на Ким Кардашян успя да се сдобие с олимпийска сделка. Риалити звездата ще облича всички атлети, които ще представят Америка в Токио. В социалните мрежи Кардашян се похвали с новото си начинание, пишейки че това е сбъдната мечта. „Откакто съм навършила 10 години, баща ми ми е обяснявал всеки един детайл за Олимпиадата. Гледайки как атлетите се състезават, постепенно разбирах отдадеността и честта да бъдеш част от олимпийския отбор“, добави дизайнерката.

Разбира се, заедно с обявяването на новината дойдоха и официалните снимки на атлетите, облечени в бельо от марката SKIMS. Във фотосесиите, които показват спортните сутиени, късите панталонки, потниците и бикините, участват футболистката Алекс Морган, баскетболистката Айджа Уилсън, параолимпийката Скот Басет, лекоатлетката Далия Мухамад и плувкинята Хейли Андерсън.

Сега, две седмици по-късно, Ким Кардашян може да се похвали с още едно постижение. Тя е успяла да привлече Кейт Мос като новото лице на SKIMS и ние имаме снимките от лятната им кампания. Супермоделът участва в реклама, която ще бъде пусната на 15 юли и ще показва някои от най-стилните модели на марката. Кардашян обяви новината в социалните мрежи, споделяйки снимки на Мос. На едната от тях тя носи черен сутиен и черни прашки, а на другата позира топлес със спортен клин.

„За първи път срещнах Кейт през 2014 година благодарение на Рикардо Тици. Бях моментално поразена от нейния хумор, уникалност и класическа красота. Оттогава двете сме приятелки“, написа Ким в социалните мрежи. Мос, която започва кариерата си на модел с реклама на Calvin Klein, когато все още е тийнейджърка, заяви, че е фен на SKIMS още от първия им ден на пазара.

„Това, което Ким прави като дрехи е толкова свежо и модерно. Тя създава бельо, което жените искат и което им пасва перфектно. Аз го нося, дъщеря ми го носи и всяка майка иска да го носи“, категорична е Кейт. Тя обаче не е единственият звезден фен на SKIMS. Към нея се присъединяват Ирина Шейк, Ашли Греъм, Парис Хилтън, Били Айлиш и София Ричи.

Наскоро пък Кейт Мос и Ким Кардашян бяха заедно на обиколка из Ватикана. Двете дами бяха придружавани и от Лила Мос, като са научили за историята на мястото и са се снимали с произведения на изкуството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари