IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин подари нова брачна халка на мъжа си

26 юли 2022 14 50

Каква е причината?

БГНЕС

БГНЕС

Хилария и Алек Болдуин отбелязаха 10 години от встъпването им в брак това лято. Известната двойка, която очаква седмото си дете, дава пример на много двойки за това как се поддържа пламъкът на любовта. Наскоро йога инструкторката изненада мнозина, подарявайки нова брачна халка на съпруга си.

Жената на актьора е неговата най-голяма подкрепа след инцидента на снимачната площадка. След като двамата преминаха през толкова много стрес след него, тя показа, че му е купила халка. И ако се чудите защо му е такава, бързаме да уточним, че предишната вече му е малка.

Хилария Болдуин обяснява в Instagram, че Алек Болдуин претърпял инцидент, след който халката му отесняла.

„Искате ли да знаете какво подарих на Алек за нашата годишнина? Още един брачен пръстен. Той счупи ръката си, падайки от лодка миналата година... и типично за него – никога не го поправи“, пише тя.

След като Алек Болдуин пробвал да носи халката си на по-малък пръст, тя решила да му поръча нова за годишнината. „Затова му купих по-голям размер и поставих малък диамант вътре, до нашата оригинална гравюра: Somos un buen equipo“, допълва тя.

Алек и Хилария Болдуин – добър екип

„Ние сме добър екип“, гласи надписът на гравюрата в превод от испански. Може да се каже, че това е точното определение за двамата. Те са семейство от 10 години и къщата им е пълна с деца. А скоро ще си имат и седмо дете.

По повод това, че имат диамантена годишнина, 38-годишната инструкторка е решила да сложи един в халката. И така да покаже на мъжа си, че той е специален.

Алек и Хилария или перфектният екип, са женени от 2012 г. Те са родители на 8-годишната Карен, Рафаел на 7, Леонардо на 5, 4-годишния Ромео, както и Едуардо на 1 и 16-месечната Мария Лусия.

Припомняме, че холивудската звезда има и 26-годишна дъщеря от бившата си съпруга Ким Бейсинджър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари