IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс празнува годишнина от „Сватбата на най-добрия ми приятел“

30 април 2022 10 30

Актрисата си спомня за един от най-емблематичните си филми

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ако сте фен на Джулия Робъртс със сигурност сте гледали някои от филмите повече от веднъж. В нашия списък попадат „Хубава жена“, „Ерин Брокович“, „Булката беглец“ „Яж, моли се и обичай“ и разбира се, „Сватбата на най-добрия ми приятел“. Всички те са излезли на екран преди повече от 10 години, но все още носят усмивка върху лицата ни и ни карат да гледаме с интерес към малкия екран.

Тази година „Сватбата на най-добрият ми приятел“ навършва 25 години от премиерата си, като това накара Джулия Робъртс да си спомни за снимачния процес, смисъла на филма и колегите си. Тя даде интервю пред E!News, където промотираше и новия си сериал Gaslit, в който си партнира с Шон Пен.

За тези, които все още не са гледали „Сватбата на най-добрия ми приятел“, ако въобще има такива, ще разкажем накратко за сюжета. Майкъл О'Нийл (Дермот Мълрони) и Джулиан Портър (Джулия Робъртс) са приятели от години, но без да прекрачват тази граница. Когато Майкъл казва на Джулиан, че ще се жени за Кимбърли Уолъс (Камерън Диаз), тя осъзнава, че трябва да разкрие истинските си чувства и да му каже, че го обича.

„Много хора могат да се познаят в героите от този филм и мисля, че извадихме голям късмет да се съберем точно тези актьори. Никой не се познаваше с другия преди снимките, но веднага създадохме химия помежду си. Нещата проработиха. Искам да кажа, че наистина се харесахме“, казва Робъртс за колегите си.

Тя и Дермот Мълрони остават доста добри приятели и след края на снимките. Според актрисата, това е доказателство за прекрасното време, което са имали на снимачната площадка.

Друг неин добър приятел е колегата ѝ от новия сериал Gaslit Шон Пен. Той влиза в ролята на бившия главен прокурор на САЩ Джон Мичъл, който е женен за Марта Мичъл (Джулия Робъртс). Актрисата споделя, че трансформацията на Пен в политическата фигура е била толкова сложна, че не е виждала истинската му същност в продължение на седмици.

„Той пристигаше на работа преди мен. Влизаше в гримьорната, за да може да започне трансформацията. Когато аз пристигна на работа, той вече изглежда като Джон Мичъл. Преди отново да стане Шон Пен, аз вече съм си тръгнала“, споделя Джулия.

Въпреки че не преминава през такава физическа трансформация като колегата си, актрисата все пак трябва да се справи с психическото напрежение от ролята. „Тя е толкова откровен и самоуверен човек, но също така е много отдадена на съпруга и семейството си. Била е много срамежлива. Не е харесвала публичните изказвания. Има толкова много парадокси в нейния характер, че беше много забавно да я изиграя“, казва още Робъртс.

Подобно на героинята си в Gaslit, звездата разбира важността да изкажеш мнението си. Това е едно от основните неща, на които тя и съпругът ѝ Дани Модър се опитват да научат трите си деца – близнаците Хейзъл и Финиъс (17) и сина им Хенри (14).

„Мисля, че е наша лична отговорност да защитаваме себе си и мисля, че със съпруга ми имаме стабилни мнения и смятам, че това е нещото, което искаме децата ни да научат от нас. Те ще растат в интересно общество и смятам, че ще е много важно да отстояват мнението си и да се борят за нещата, в които вярват“, категорична е Джулия.

Сериалът Gaslit ще направи своята премиера на 24 април по телевизия Starz.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари