IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс и Дани Модър – щастие, напук на слуховете за развод

5 юли 2021 17 50

Двамата отпразнуваха 19-ата си годишнина

Снимка: Getty

Джулия Робъртс и Дани Модър имаха двоен повод за празнуване този уикенд. Освен че гледаха тържествените фойерверки за 4 юли, те отбелязаха и 19-тата си годишнина от сватбата.

По този повод актрисата сподели рядък семеен кадър, с който изрази любовта към съпруга си. На снимката Робъртс носи бяла риза, оранжева шапка и черни слънчеви очила, като едната ѝ ръка е обвита около врата на Модър. Той пък явно току-що е излязъл от водата, защото носи единствено плажна кърпа, а косата му изглежда все още влажна. „19 години. Тепърва започваме!“, написа 52-годишната звезда под плажния кадър.

Джулия и Даниел се запознават през 2001 година на снимачната площадка на филма The Mexican, в който актрисата си партнира с Брад Пит, а Модър служи като оператор. На 4 юли 2002 година двойката се жени в ранчото на Робъртс в Ню Мексико. Семейството им се допълва от 16-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс, както и от 14-годишния Хенри.

„Истинското щастие е чувството, което човек изпитва, когато хората, които обича са добре“, заяви Робъртс пред списание People. През 2017 година тя открито говори за брака си и споделя как е намерила своя принц след няколко неловки години. „Искам да кажа, че всеки път, когато съпругът ми влезе през вратата, е като сбъдната мечта. Винаги го чакам с нетърпение!“.

През 2018 година звездата от „Хубава жена“ нарича Модър „прекрасно човешко същество“ и допълни, че двамата постоянно се забавляват въпреки натоварените им графици и грижата за три деца. През 2015 година те работят заедно по филма The Secret in Their Eyes, като мнозина сметнаха, че това ще попречи на връзката им. Робъртс обаче признава, че със съпруга си оставят работните ангажименти на снимачната площадка и у дома си говорят за всичко друго, но не и за работа.

19-ата годишнина на звездите идва на фона на слухове за раздяла, които циркулират от няколко месеца. През 2020 година в интернет пространството се появиха твърдения, че Робъртс и Модър са пред развод и актрисата е напуснала семейния дом. Световните медии информираха, че актрисата не се разбира със семейството на съпруга си, което я смята за „арогантна и разглезена“.

Въпреки слуховете обаче Джулия Робъртс и Дани Модър са все още заедно, все толкова щастливи и влюбени. И както самата тя казва, тепърва започват да се наслаждават на семейния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари