IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие в дома на Джулия Робъртс и Дани Модър

28 юни 2021 10 50

Синът им стана на 14 години

Снимка: Getty

Празнична музика звънеше в дома на Джулия Робъртс и Дани Модър. 

Миналата седмица най-малкият им син Хенри навърши 14 години, което накара баща му да публикува видео в социалните мрежи. Това много зарадва феновете, тъй като те рядко имат възможност да надникнат в личния живот на двете звезди. "Навършва 14... върти се във въздуха... годините си вървят. Давай, Хенри", написа Модър под клипа, на който синът му кара скейтборд. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Джулия и Дани, които скоро ще отпразнуват 19 години брак, са родители и на 16-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс. И докато за света двамата могат да са успешна актриса и талантлив сценарист, у дома те двамата просто са мама и татко. Правят закуска, подготвят децата си за училище и носят различни вкусотии по време на училищните футболни мачове. 

"Не мисля, че децата ми чувстват, че съм световноизвестна. Един ден ме попитаха дали съм известна и аз им казах, че може да има няколко души, които да са гледали моите филми. След един час отново дойдоха при мен и ме попитаха дали съм по-известна от Тейлър Суифт", казва Робъртс през 2018 година пред Опра Уинфри. Тя допълва, че много иска някой ден да седне с децата си и да гледа свои стари филми. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

"Нямам търпение дъщеря ми да гледа "Сватбата на най-добрия ми приятел". Ще бъде забавно и мисля, че те ще са доволни от това как съм си прекарала 20-те и 30-те години от живота си", споделя актрисата. Въпреки че преди няколко месеца се появиха слухове за раздяла между Робъртс и Модер, двамата са по-силни и влюбени от всякога. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари