IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс, всичко наред ли е с Даниел?

17 ноември 2020 14 50

Тръгнаха слухове за разпад на брака ѝ

БГНЕС

Какво се случва с брака между Джулия Робъртс и Даниел Модър? Отговор на този въпрос търсят най-големите фенове на холивудската звезда след като от няколко дни из социалните мрежи върви мълвата, че тя е поискала развод от съпруга си. След близо 18 години съвместен живот, очевидно отношенията между тях не вървят.

Съюзът между Джулия и Даниел, които имат три деца – Хейзъл, Финиъс Уолтър и Хенри Даниел, се бе разклатил още преди повече от година и половина. Тогава актрисата се опита да го спаси и обяви, че всичко между тях е наред, но явно тя и половинката ѝ имат по-сериозни противоречия, които са наклонили везната към раздяла.

Според информация на световните медии, семейството на Модър не се разбира с Робъртс и я смята за доста „арогантна и разглезена“.

Все още не е ясно дали бракоразводното дело между съпрузите вече е започнало. Не се знаят и претенциите на Джулия Робъртс, която най-вероятно ще поиска попечителство над децата. Едно е сигурно – всичко ще ѝ струва доста скъпо.

Последната публикация на Джулия в Instagram, свързана с мъжа ѝ Даниел, е от началото на юли. Тогава двамата отбелязаха 18 години от началото на брака им и показаха в социалната мрежа, че още са заедно. След това известната актриса не е качвала нито един кадър със съпруга си.

През последните два месеца Робъртс агитира американците доста активно. Чрез предпазните си маски и своите дрехи, тя ги молеше да гласуват на изборите за президент на САЩ. Актрисата бе част от звездните поддръжници на Джо Байдън, но повече насочваше вниманието на хората върху това колко е важно да дадат вота си и да променят бъдещето на страната.

Докато се чудим какво ще стане с брака на Джулия Робъртс, трябва да отбележим, че скоро нейното семейство ще се увеличи. Племенничката ѝ Ема е в напреднала бременност и се очаква да роди до края на годината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари