IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс поздрави Дани Модър за рождения му ден

1 февруари 2022 14 50

Съпругът на актрисата навърши 53 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс празнува един от най-специалните дни в живота си – рождения ден на Дани Модър!

54-годишната актриса сподели снимка на съпруга си, на която той държи сърф и изглежда, че току-що е излязъл от водата. На заден фон се вижда чистото синьо небе и част от палма, която най-вероятно пази сянка на Робъртс докато тя гледа как Дани се бори с вълните, опитвайки се да се задържи върху дъската.

„Честито Всичко! Ти караш света ми да се върти“, написа Джулия под снимката. Това е поредното доказателство, че отношенията между двамата съпрузи са повече от прекрасни на фона на непрестанните слухове за развод. През изминалата година множество издания твърдяха, че Робъртс и Модър са пред раздяла, като се заговори дори, че актрисата е изневерила с Джордж Клуни. Разбира се, всичко това беше лъжа, като Джулия и Джордж продължават да са добри приятели, фокусирайки се върху своите респективни семейства.

Дани Модър и Джулия Робъртс се запознават през 2000 година на снимачната площадка на филма „Мексиканецът“, в който участва и Брад Пит. Двойката се жени две години по-късно. Имат общо три деца – близнаците Хейзъл и Финиъс (17) и син Хенри (14).

Робъртс, чийто филм „Билет до рая“ беше спрян за неопределено време заради заразен с коронавирус, през юли миналата година отбеляза 19 години брак с Модър. Тя сподели селфи в профила си в Instagram, за да покаже отново, че любовта ѝ с оператора е по-силна от всякога. „19 години. Тепърва започваме“, написа актрисата под снимката от плажа.

През 2017 година звездата говори за брака си пред списание People, обяснявайки, че най-накрая е намерила своя щастлив край. „Всеки ден, когато съпругът ми влезе през вратата, все едно сънувам. Казвам си, че най-накрая той си е у дома“, споделя Робъртс. Тя допълва, че Модър е един чудесен човек, с когото постоянно се забавлява.

Двойката работи заедно по филма „Тайната на нейните очи“ през 2015 година. Разкрива, че тайната на щастливия брак между хора, които работят на едно място, е да оставят професионалните си проблеми извън къщата и да забравят за тях до следващия ден.

Модър и Робъртс работят по няколко общи проекта, включително „Усмивката на Мона Лиза“ през 2003, „Светулки в градината“ от 2008 и „Нормално сърце“ от 2014 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари