IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс и Джордж Клуни се събират за третия си филм

31 декември 2021 14 50

Двамата вече снимат в топлата Австралия

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще посрещнат Нова година далеч от студените щати на Америка. В момента двамата се намират в топлата Австралия, където снимат третия си общ филм Ticket to Paradise.

Актьорите вече бяха забелязани на снимачната площадка, като по всичко личи, че се наслаждават на хубавото време. Робъртс беше облечена със сив костюм с къси панталони, черни слънчеви очила, а косата ѝ свободно се вееше от лекия вятър. Клуни пък беше заснет да чака инструкции от режисьора, облечен със сива тениска и черни панталони.

Според Variety, Джулия и Джордж ще играят разведена двойка, която трябва да пътува до Бали, за да предотвратят сватбата на дъщеря си. Филмът е режисиран от Ол Паркър, който се занимава със снимането на продължението на Mamma Mia. Сценарият е написан от Тед Мелфи, който стои зад създаването на „Скрити числа“. Идеята за филма идва от Ол Паркър и Даниел Пипски.

Робъртс и

Снимка: БГНЕС

Това ще бъде третият общ филм за Робъртс и Клуни, които първоначално играят в „Бандата на Оушън“ и отново в „Пулсът на парите“ през 2016 година. Двамата са доста близки приятели и често споделят забавни истории от времето, в което са работили заедно. Джордж например е изпратил 20 долара на колежката си, за да я убеди да се снима в „Бандата на Оушън“. По това време Джулия е печелила по 20 милиона долара на филм. „Чух, че печелиш по 20 на филм“, написал той на бележка, която залепил заедно с банкнотата към сценария. Оказва се, че шегата е проработила, тъй като Робъртс е една от звездите в екипа на „Бандата на Оушън“ заедно с Брад Пит и Мат Деймън.

По-рано през месеца Джулия и Джордж отново показаха колко близки приятели са. Актьорът беше гост в предаването на Джими Кимъл, като интервюто му се проведе чрез видео връзка, тъй като той се намираше в Австралия. Докато обсъжда 10-годишната звезда Даниел Раниери, с когото си партнира в The Tender Bar, в кадър се появява и Джулия Робъртс.

„О, Боже мой. Еха. Джордж, не знам дали си наясно, но има жена, която седи до теб“, каза шеговито Кимъл. Клуни веднага започна да се озърта, правейки се, че не вижда колежката си. След няколко секунди Робъртс излиза от кадър, а Кимъл шеговито се усъмнява дали не е халюцинирал. „Изглеждаше ми обаче като Джулия Робъртс“.

В Ticket to Paradise ще видим още Кейтлин Девър и Били Лорд, която наскоро говори открито за снимките в Австралия докато почита майка си Кари Фишър на петата годишнина от смъртта ѝ. Тя дори изпълни песен на групата Fleetwood Mac с помощта на Девър в чест на легендарната актриса.

„В момента работя далеч от дома и една вечер, когато бях доста тъжна, тази песен се появи и текстът ми проговори. Страхувах се от промяната, защото построих живота си около теб. Но времето те прави по-смел. Не знаех как да бъда или какво да бъде след смъртта на майка ми. Страхувах се от промяната, защото бях построила живота си около нея. А сега нея я няма“, пише Лорд в Instagram.

Тя допълва, че е трябвало да преконструира живота си без Кари Фишър, което не е никак лесно. „Никога няма да спре да ми липсва, но ставам все по-силна с всяка година. И ако преминавате през нещо подобно, то ще ви направи по-смели“, категорична е младата актриса. Тя изпрати подкрепата си към всеки, който изпитва болка в момента и му напомни, че с времето силата му ще се завръща.

От своя страна, Джордж Клуни сподели по-рано през годината, че вече не участва в толкова много филми, защото не иска да изглежда смешно в очите на хората. Той добавя, че внимателно избира ролите си и именно това е причината да не го виждаме често на екран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари