IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс, Амал Клуни и Джордж Клуни – задава ли се любовен триъгълник?

19 май 2020 10 30

Слухове за един брак в криза

Снимка: BGNES

През последните няколко часа все повече се засилват слуховете за криза в брака на Джордж Клуни и Амал Клуни. Като че да засили това, Джордж Клуни призна, че обича Джулия Робъртс, с което като че създаде усещането за любовен триъгълник.

Романсът на Джордж Клуни с Джулия Робъртс

Съмнения за романтичната връзка между двамата актьори се породиха след публикация на „Woman's Day“, според която актьорът е признал любовта си към Джулия. Източник споделя на таблоида, че Джордж Клуни е оставил жена си, Амал Клуни, в дома им в Англия и е дошъл в Лос Анджелис, за да се порадва на малко лично пространство.

Същият този източник твърди, че първият човек, с когото се е срещнал Джордж Клуни в Лос Анджелис е... Джулия Робъртс! Според същия този източник и Джулия Робъртс има семейни проблеми със своя съпруг, Дани Модер.

„Джулия винаги е обичала Джордж и веднъж го описа като „единственият, който изпуснах“, та е ясно, че двамата са си много близки“, споделя източникът.

„Покрай слуховете за развод, това може би е перфектното време да си признаят един на друг чувствата“, допълва той.

Истината за двамата

Джордж Клуни и Джулия Робъртс всъщност са само приятели. Двамата са просто особено близки, тъй като са участвали в много общи проекти. Същевременно, Джулия Робъртс многократно е изказвала любовта си към своя съпруг.

Проблемите между Амал Клуни и Джордж Клуни?

Според запознати, не може да се има доверие на източника, който твърди, че има проблеми в брака между Амал и Джордж. Една от причините? Откакто двойката сключи брак преди 5 години многократно са се появявали слухове за тяхната раздяла. В последното интервю, което Джордж Клуни дава, определя себе си и съпругата си като „правилната двойка“ и „перфектният екип“.

Дали тези слухове ще останат далеч от фактите – ще отнеме време да разберем, но имайки предвид последните твърдения на звездите, по-скоро няма да видим разделяне на Джордж Клуни и Амал Клуни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари