IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна почивка – Дженифър Анистън вече е на плажа

28 юли 2022 14 30

Актрисата е на заслужена ваканция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Отново е онова време от годината, когато социалните ни мрежи са изпълнени със снимки от скъпите ваканции на знаменитости и кадри от романтични пътувания, предизвикващи завист. Париж, Италия, неназовани плажове – звездите приемат лятната си почивка доста сериозно и Дженифър Анистън не е изключение. Актрисата се припича някъде на пясъка и просто сподели селфи, за да го докаже.

В началото на седмицата Анистън публикува снимка в социалната мрежа Instagram, на която се излежава на плаж с бял пясък, облечена в черен бански, кафява сламена шапка и прозрачни квадратни слънчеви очила. Тя гордо показа своята прическа, която е оформена на плажни вълни, сякаш току-що е излязла от океана. Зад актрисата се разкрива вода с тюркоазен цвят, а спокойствието лъха от ниските облаци върху синьото небе.

Анистън остави снимката да говори вместо нея, като я описа само с няколко емотиконки. Въпреки липсата на хаштагове за лятна ваканция, плаж и слънце, кадърът веднага привлече вниманието не само на феновете, но и на известните приятели на актрисата. Октавия Спенсър, Попи Делевин и Рита Уилсън се възхитиха от красотата на Дженифър, напълно забравяйки да погледнат към пейзажа зад нея. Сара Фостър пък посочи, че макар времето да изглежда доста горещо, самата Анистън вдига температурите още повече.

Ваканцията е дългоочаквана за Джен, която не спираше да работи от началото на годината. Наскоро тя приключи снимките по новия си филм с Адам Сандлър, носещ името Murder Mystery, а през изминалите 12 месеца промотира събирането на шесторката от „Приятели“, пусна втори сезон на сериала си „Сутрешното шоу“ и стартира своя линия за коса LolaVie. Звездата наскоро разкри, че най-голямата ѝ тайна за почивка е медитацията.

„Медитирам всяка сутрин. Също така пиша в дневни, не всеки ден, но когато искам да кажа нещо. Важното е да имаш спокойна сутрин, в която да обърнеш внимание на себе си“, каза тя пред InStyle. Допълва, че медитацията винаги е била част от ежедневната ѝ рутина, но преди я е правила преди тренировка. Сега по-скоро обръща повече внимание на медитацията сутрин, след което тренира вечер или през деня.

През 2015 година Анистън споделя пред Гуинет Полтроу, че има няколко места, които обича да посещава, когато се чувства изморена от работа. Разбира се, тя не назова имената им, за да не привлече феновете към тях и да се почувства отново задушена. Посочи, че е привлечена от топлия климат и красивите плажове, които ѝ позволяват да се отпусне. Също така обича да се глези с масажи и спа процедури.

е
Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари