IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън опроверга слух за диетата си

22 юни 2022 15 00

В социалната мрежа TikTok се предлага рецепта за „любимата салата“ на актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън е известна със своята стегната фигура и правилен начин на хранене, но иска целият свят да знае, че една салата, която стана популярна в TikTok, всъщност не е нейната тайна към перфектна визия.

През последните няколко месеца се появи вариация на салата Коб, като потребителите в TikTok твърдят, че това е любимата рецепта на актрисата от „Приятели“. Според тях, тя я е яла по време на обедните почивки от снимките на ситкома в продължение на 10 години. Анистън обаче има съвсем друго мнение по въпроса и реши да го сподели със своите фенове.

@themodernnonna

Jennifer Aniston Salad ? Let me know what other celebrity salads you want to see in the comments ❤️

♬ Little Bitty Pretty One - Bobby Day

В интервю за списание Elle, тя казва, че салатата наистина изглежда вкусно, но не е същата, която тя е яла по време на периода си в „Приятели“. Докато развенчава слуховете за рецептата, актрисата също така призна, че социалните мрежи могат да превърнат дори един прост обяд в нещо толкова популярно. „Чувствам се ужасно, защото много хора вярват и следват тази рецепта“, казва Анистън.

А самата рецепта включва нарязана на кубчета краставица, киноа, шамфъстък, червен лук, мента, магданоз и натрошена фета. След това крайният продукт се залива със зехтин и лимонов сок, като най-накрая се изсипва цяла кутия нахут.

Именно последната съставка е причината Анистън да твърди, че тази салата никога не е била нейният обяд по време на работа. Тя признава, че не би сложила толкова много нахут, тъй като не е добре за храносмилателния тракт.

Вероятната причина, поради която салатата се смята за любима на Дженифър, е интервю от 2020 година, което актрисата дава пред списание People. Тогава тя споделя какво яде в един ден и разкри подобна рецепта. Съставките в нея са булгур, краставици, магданоз, мента, червен лук, боб, сирене фета и шамфъстък.

Потребителите в социалните медии изглежда също черпят вдъхновение за рецептата от интервю за Los Angeles Times от 2019 година, в което Кортни Кокс описва променената рецепта за салата Коб, казвайки че Анистън е добавила към традиционния вариант пуешки бекон и боб.

Въз основа на различни информации, потребителите в TikTok са създали собствени вариации, базирани в голяма степен на съставките нахут, мента и магданоз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари