IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън, тази рокля твоя ли е?

14 юни 2022 16 30

Виждали сме тоалета в гардероба на друга дама

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Като големи любители на филмите и сериалите, винаги си задаваме един и същи въпрос – дали актьорите имат право да взимат неща от снимачната площадка? Особено ни е интересно за красивите тоалети и бижута, които някои дами носят, създадени специално за техните героини на екран. Част от тях си признават, че са „крали“ по рокля или костюм от някой свой проект, но рядко сме ги виждали да ги обличат. Досега.

Дженифър Анистън, която на няколко пъти е признавала, че е взимала неща от снимачната площадка на „Приятели“, показа какво точно притежава от известния сериал. Актрисата се появи в профила на фризьора Крис Макмилън, където показва новата си разрошена прическа. Докато кичурите на Анистън изглеждат великолепно, както винаги, роклята е това, което ни привлече вниманието.

В мозъка ни се прокрадна мисълта, че сме виждали тоалета преди, но върху друга дама. И малко по-късно съмненията ни се потвърдиха от самата Дженифър, която сподели снимка от „Приятели“. Както и предполагахме, роклята не е от гардероба на актрисата, а е от този на Моника Гелър, изигран от добрата ѝ приятелка Кортни Кокс.

„Тази рокля изглежда ли ви позната?“, попита Анистън своите последователи в социалните мрежи. Тя публикува и снимка на Кокс в същия тоалет, носен по времето, когато тя е в ролята на Моника. Сцената, в която героинята е облечена в дантелената рокля, е заснета в незабравимото кафене Сентръл Пърк, където се намира и оранжевият диван, любим на всички приятели.

Кортни Кокс не пропусна да коментира публикацията на Макмилън, пишейки „Сладури“. Очевидно „кражбата“ на Анистън не я притеснява. Все пак, „престъплението“ може да бъде простено, тъй като самата Дженифър си призна за него, както и за още няколко подобни. В интервю за People тя разкри, че си е взела няколко тоалета от гардероба на Моника.

„Отидох при дрехите ѝ и извадих рокля, която Моника е носила. Все още я имам, става ми и си я нося. Тя е с флорални мотиви, черна дантела, малки цветя, леко намачкани ръкави и дълбоко деколте“, казва Анистън за въпросната рокля, която виждаме в профила на Крис Макмилън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари