IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор за важния съвет, получен от Камерън Диас

3 август 2022 14 40

Актрисата нарече най-добрата си приятелка „моята по-голяма сестра“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дрю Баримор признава, че най-добрата ѝ приятелка Камерън Диас е най-големият ѝ учител във важни сфери от живота, особено в намирането на начин да живеем по-екологично.

„Обещах на най-добрата си приятелка, Камерън Диас, че ще се превърна в човека, какъвто цял живот е искала да бъда, включително да мисля повече за природата и да живея по начин, който е полезен и устойчив за планетата“, каза Баримор в интервю за списание People. Тя създаде и партньорство с компанията за домашни потреби Grove Collective, които мислят за зеленото бъдеще, както и ще си партнира с Ричард Брансън за един по-екологичен свят.

Баримор признава, че Диас още от 90-те години я кара да живее по-зелено и чисто, допълвайки че наистина вижда положителна разлика от този начин на живот. Разбира се, Камерън не само е насърчила приятелката си да тръгне по този път, но също така ѝ е дала няколко съвета, с които да улесни преминаването си към по-зелената страна.

„Казваше ми да спирам водата, когато си мия зъбите. Караше ми се, че не съм се сетила по-рано“, споделя още Дрю. Тя също така определя Диас като своя по-голяма сестра, на която винаги може да разчита и да се обади в тежък момент.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Скорошната ѝ любов към природата беше показана и във видео в социалните мрежи, на което Баримор танцува под дъжда. На пръв поглед обикновената дейност привлече погледа на милиони фенове, които изразиха своето желание да се присъединят към забавната дейност на актрисата. „Ако имате възможност да излезете под дъжда, не я пропускайте“, каза Дрю във видеото.

Пред списание People споделя, че не е знаела, че клипът ще стане толкова популярен. По думите ѝ, е искала просто да покаже колко е важно да живееш за мига и да се наслаждаваш на всеки един ден.

„Аз съм такова хипи, че като видя дъжд, винаги излизам навън и си правя нещо като малко кръщене от Майката природа, чувствайки се щастлива и не се притеснявам за нищо за няколко секунди“, казва Баримор. Допълва, че стресът и притесненията понякога ѝ идват в повече и затова има нужда да прави такива спонтанни действия, които да я приземят отново и да я накарат да се чувства свободна. „Дъждът е моят сигнал да спра и да си почина“.

Баримор поздрави и своя партньор Ричард Брансън за „оптимизма и щастието“, което предоставя на света. По думите ѝ, двамата са се сближили по темата за разрешаването на кризата с пластмасовите отпадъци, опитвайки се да използват все по-малко пластмасови продукти в своите бизнеси. Ричард Брансън обеща, че на круизните му кораби Virgin Voyages няма да има нищо пластмасово, премахвайки сламките, бутилките и торбичките за пазар.

Според Дрю, промяната на света изисква колективни усилия. „Трябват ни големите и малките. Трябват ни компаниите и хората, които променят света, както и нашите индивидуални усилия“, категорична е тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари