IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл може да се откажат от своя статут

3 август 2022 17 40

Има ли опасност от това, обясняват специалистите

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл може да загубят кралския си статут. Това не е изключено заради многократни атаки срещу кралското семейство. Прогнозата е на писателя Том Бауър. Според него скоро известната двойка ще трябва да се откаже от титлите си херцог и херцогиня на Съсекс.

„Сега те изгарят кралския си статут доста бързо. Мисля, че накрая ще бъдат принудени да се откажат от титлите...“, казва той.

Бауър е на мнение, че двойката постоянно търси нови неща за правене. „Но всяка тяхна дейност по някакъв начин е неразривно свързана с техния статус и с други членове на кралското семейство“.

Експертът коментира, че са летели за годишнината от царуването на Елизабет II, за да бъдат снимани отново с кралицата. Но за жалост това така и не се случи.

Хари и

БГНЕС

Писателят припомня, че Нейно Величество категорично е забранила на херцозите на Съсекс да доведат филмовия екип на Netflix в Лондон, който работи върху документален филм за двойката.

Друг кралски експерт, Ръсел Майерс, заяви:

„Кралицата успя да се запознае с правнучката си Лилибет. Официална снимка нямаше. Разбира се, това щеше да е хубав семеен момент, но дворецът беше абсолютно категоричен, че няма заснемане.“

Според кралски анализатори това поведение е ясен сигнал, че принц Хари и Меган Маркъл може скоро да загубят официалните си титли.

Хари и

БГНЕС

В същото време в нова книга на кралския биограф Том Бауер, „Отмъщението: Меган, Хари и войната в Уиндзор“, повдига похлупака върху предполагаемите проблеми между Меган Маркъл, принц Уилям и Кейт Мидълтън. Писателят разказва защо всъщност те не могат да се помирят.

След като разговарял с десетки различни хора от обкръжението на херцога и херцогинята на Съсекс, писателят намерил причината за трудната връзка на роднините с тях. Според него проблемът е, че Меган страда от така наречения „комплекс на жертвата“.

На съпругата на принц Хари в двора ѝ се сторило, че всички около нея се опитват да я унижат, включително персоналът на Бъкингамския дворец.

„Меган ставаше все по-крехка и изискваше отношение към нея с необходимото уважение. Тя смяташе, че Уилям и Кейт не са ѝ дали признанието, което заслужаваше, и мразеше да бъде сравнявана с неоплакващата се Кейт. В самозащита тя поиска отмъщение на критиците си. Поведението ѝ към служителите стана егоистично, манипулативно и взискателно“, казва биографът.


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари